Shozový modul na "paratušisti":D
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Shozový modul na "paratušisti":D
RCHoubaři již tuší, proč tento název vlákna. Rozmohla se unás mánie se shozem parašutistů, bohužel i to s sebou nese nemalé problémy. Už se kvůli tomu rozbilo jedno letadlo a druhé mělo na mále. Počátky shozu se datují několik let zpátky. Tuším, že to byl ksanddy, který shazoval paragány z misky od ramy. Postupem času se shoz zdokonalil. Martin si vylepšil Canary a shazoval parašutisti "vlečným háčkem". Bohužel se občas stalo, že paragán se zachytil za SOP či VOP a nehoda byla nasnadě.
Dnes jsem se tedy rozhodl, zdokonalit svou Bellu a uděla shoz i na ni. Poučen z chyb druhých, jsem se rozhodl shazovat paratušisti nikoli z horní strany, ale zespodu jako "pumy".
Celý modul je vidět na fotografii. Je vyroben z 2mm překližky, upěvňuje se pod dva podvozkové šrouby. Více je vidět na fotografii a činnost na videu. Video
Dnes jsem se tedy rozhodl, zdokonalit svou Bellu a uděla shoz i na ni. Poučen z chyb druhých, jsem se rozhodl shazovat paratušisti nikoli z horní strany, ale zespodu jako "pumy".
Celý modul je vidět na fotografii. Je vyroben z 2mm překližky, upěvňuje se pod dva podvozkové šrouby. Více je vidět na fotografii a činnost na videu. Video
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
- REX
- Mazák
Re: Shozový modul na "paratušisti":D
Ještě by to chtělo do party RC parašutistu
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
RC parašutista by nebyl špatný... Aspoň ale že máme samo-aktivované hledače, takže se pro něj nemusí chodit.
no někdy je to opravdu trochu náročné paragána dohledat . včera se mě doma nepodařilo aktivovat samohledače kteří místo aby mazali pro padáček tak roztloukali oříšky na letišti . Jinak Tomáši máš to dobře vychytané, už se těším jak ti to bude chodit a konečně zaplníme paragánama celé nebe .
to je dobrý ono to funguje i bez másla?
Zdendo,a co papírové vlaštovky???Stačí krabička od bomboniery.ksanddy píše:to je dobrý ono to funguje i bez másla?
jj tak to jsem se tady nikomu nepochlubil, že pouštím z letadla vlaštovky
Jé Zdendo promin,já tě nabonzoval.ksanddy píše:jj tak to jsem se tady nikomu nepochlubil, že pouštím z letadla vlaštovky
Hmm... to jsou zajímavé novinky. Tak na příští akci zařadíme tvoje vystoupení s vlašťovkama do programu.