Ahoj,takhle jsem nějak pracoval na brigádě ve Fabu,akorád jsem u toho stál.Dvanáctihodinový směny mi vyhnaly z hlavy veškerý myšlenky na lítání.Dokonce jsem z toho onemocněl.Nikdy více.Ale už tam nepujdu,takže vše se bude varacet do normálních kolejí.Už jsem byl dokonce dvakrát lítat s FPV Raptorem
http://www.stream.cz/video/670000-stezujete-si-na-praci
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Moje brigáda
-
- Plodný uživatel
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje brigáda
No to si děláš pr... To je zrychlený video ne? Že si nedáš pokoj na starý kolena. Aspoň, že jsi toho už nechal.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Plodný uživatel
Re: Moje brigáda
No na tom videu je to trochu rychlejší,ale od toho co mě nutili dělat se to moc neliší.Alespon chápeš,že po takový šichtě se mi moc nechtělo komunikovat na RCfree
Jo a nechal jsem ti vzkaz v diskuzi na rc houbách.
Jo a nechal jsem ti vzkaz v diskuzi na rc houbách.