Mimochodem ta FPV anténa takhle blízko vodičů elektromotorku nemá problém s rušením? Já s tím u svého analogu bojoval od samého začátku, odrušovací kondenzátory, toroidní cívky apod. klasická lidová doporučení, ale nakonec jsem stejně vždycky musel odstěhovat FPV anténu co nejdál od jakéhokoliv kabelu.Matyas wrote: ↑31 Jan 2026 21:22 Dneska jsem létal s mým lidl kluzákem předělaným na fpv. Zijstil jsem, že mi jedno servo u křidélka nefunguje tak jsem ho zafixoval kusem pásky a odpojil, létá úplně vpohodě pouze s jedním křidélkem. Jinak létá nádherně lze do něj dát i poměrně velkou baterii takže může létat hodně dlouho což se pro létání s fpv hodí.
Létáme aneb s čím jsme se dneska bavily v luftě
- LEON
- Admin

-
Guru
- 3
- Has thanked: 1058 times
- Been thanked: 313 times
-
Kategorie modeláře:
Organizace:
Re: Létáme aneb s čím jsme se dneska bavily v luftě
FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
- LEON
- Admin

-
Guru
- 3
- Has thanked: 1058 times
- Been thanked: 313 times
-
Kategorie modeláře:
Organizace:
Já bych Rexi možná o něčem zajímavém japonském věděl (viz inspirace z mého oblíbeného japonského animáku), ale je celkem možné, že ten Shinden ve Tvém hangáru už dávno je, u Tebe člověk nikdy neví
FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
-
REX
- Admin

-
Guru
- 14
- Has thanked: 194 times
- Been thanked: 465 times
-
Kategorie modeláře:
Shinden zatím fyzicky není, ale to víš že o něm přemýšlím
už jsem taky přišel na jiné japonské, které mě něčím zaujalo 
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
Matyas
- Zelenáč

- 1
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 20 times
-
Kategorie modeláře:
Organizace:
Asi to vliv má, ale ne moc velký, já stejně nelétám moc daleko (max.1km) a to signál skoro nevypadává, jedině když přidám výkon na plno tak se obraz začne trochu vlnit.LEON wrote: ↑19 May 2026 06:19Mimochodem ta FPV anténa takhle blízko vodičů elektromotorku nemá problém s rušením? Já s tím u svého analogu bojoval od samého začátku, odrušovací kondenzátory, toroidní cívky apod. klasická lidová doporučení, ale nakonec jsem stejně vždycky musel odstěhovat FPV anténu co nejdál od jakéhokoliv kabelu.Matyas wrote: ↑31 Jan 2026 21:22 Dneska jsem létal s mým lidl kluzákem předělaným na fpv. Zijstil jsem, že mi jedno servo u křidélka nefunguje tak jsem ho zafixoval kusem pásky a odpojil, létá úplně vpohodě pouze s jedním křidélkem. Jinak létá nádherně lze do něj dát i poměrně velkou baterii takže může létat hodně dlouho což se pro létání s fpv hodí.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post