Co jste teď bastlili, kutili, stavěli, dělali a vymýšleli
Re: Co jste teď bastlili, kutili, stavěli, dělali a vymýšleli
Tak jsem se pokusil nějak poslat fotky. Každá má cca 0,5M, ale nedokázal jsem to vložit najednou, něco bude asi duplicitně, omlouvám se.
Rám horního plexi je 5,2m x1,2m, spodní je menší 2,5 x1,2m, protože jsou pod ním další kola, která jsou menší. (Krytky na konce těch nerez jeklů dám.)
Držáky jak visí ty EPPéčka za vrtule jsou vytisknuté, někde to jde pověsit přímo za motor, vrtuli, někde jsou lepší ty držáčky.
Na všechny křídla trupy a někde i ocasky mám obaly z folie na obrázkách. Je to svařované pájkou s upraveným hrotem přes pečící papír.
F3K visí za obaly za ocasky, původně jsem psal za špičky. No už si nepamatuji všechno
Držáky na kola můžu doporučit všem cyklistům. Nikam se to nezvedá, předním kolem se najede na držák, najetím se to přizvedne cca o 2cm nad podlahu, zadní kolo se opře do spodního držáku a celé se to otočí naplocho ke zdi. To samé sundání. Otočit držák trochu víc nakolmo ke zdi, zatáhnou lehce k sobě za řídítka a sjede to na zadní kolo. Sundá i nandá to i subtilní děvče.
(Další letadla a auta mám ještě v meziskladu v práci. Až si uklidím trochu chlívek v tomhle skladu, přestěhuji si většinu sem.)
Rám horního plexi je 5,2m x1,2m, spodní je menší 2,5 x1,2m, protože jsou pod ním další kola, která jsou menší. (Krytky na konce těch nerez jeklů dám.)
Držáky jak visí ty EPPéčka za vrtule jsou vytisknuté, někde to jde pověsit přímo za motor, vrtuli, někde jsou lepší ty držáčky.
Na všechny křídla trupy a někde i ocasky mám obaly z folie na obrázkách. Je to svařované pájkou s upraveným hrotem přes pečící papír.
F3K visí za obaly za ocasky, původně jsem psal za špičky. No už si nepamatuji všechno
Držáky na kola můžu doporučit všem cyklistům. Nikam se to nezvedá, předním kolem se najede na držák, najetím se to přizvedne cca o 2cm nad podlahu, zadní kolo se opře do spodního držáku a celé se to otočí naplocho ke zdi. To samé sundání. Otočit držák trochu víc nakolmo ke zdi, zatáhnou lehce k sobě za řídítka a sjede to na zadní kolo. Sundá i nandá to i subtilní děvče.
(Další letadla a auta mám ještě v meziskladu v práci. Až si uklidím trochu chlívek v tomhle skladu, přestěhuji si většinu sem.)
- BeneFitmodel
- Moderátor

-
Mazák
- 3
- Has thanked: 343 times
- Been thanked: 391 times
-
Kategorie modeláře:
Ty C profily (elektrikářské nebo sádrokartonářské?) zavěšené na závitové tyče je fakt geniálně jednoduchý nápad. 
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... 
Úplně jiný level je EU, její instituce EASA a tamní politici, řebříček vede H.Virkkunen
a její nová regulace modelářů a vzdělání dětí
Úplně jiný level je EU, její instituce EASA a tamní politici, řebříček vede H.Virkkunen
- LEON
- Admin

-
Guru
- 3
- Has thanked: 1047 times
- Been thanked: 300 times
-
Kategorie modeláře:
Organizace:
A to jsi Bene ještě neviděl ten "hangár" u Rexe 
FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
-
REX
- Admin

-
Guru
- 14
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 458 times
-
Kategorie modeláře:
U mě je to takové spíš chaotické, asi taky hlavně kvůli množství a různorodosti...
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Jestli to budeš instalovat, dobře si to rozměř.
Napřed držák předního kola tak, aby když najede přední kolo do držáku, zadní bylo cca 2cm nad podlahou.
Potom spodní držák do osy toho horního a do výšky tak, kde by se dotýkal průměr zadního kola zdi.
Když dáš držák předního kola výš, bude se do něj špatně najíždět kolem.
Když ho dáš níž, bude se opírat zadní kolo o podlahu a nepůjde držákem otáčet.
to jsou AL profily co se dodávají přímo k tomu plexi na danou tloušťku plexi.BeneFitmodel wrote: ↑02 May 2026 10:30 Ty C profily (elektrikářské nebo sádrokartonářské?) zavěšené na závitové tyče je fakt geniálně jednoduchý nápad.![]()
Plexisklo je třeba na hranách které jdou do těchto profilů lehce zaškrábnout a potřít jarovou vodou.
I tak jsme to tam dávali v osmi lidech. V profilech je to potom cca po půl metru zajištěné ještě šroubkama M4, aby to nevyjelo při průhybu. Asi by stačily i vruty s předvrtáním, ale nechtěl jsem riskovat, že to praskne.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post