Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Optic 6
Pravidla fóra
1. Nadpis tématu v bazaru bude uveden následovně: Prodám - inzerovaná věc, Koupím - inzerovaná věc, nebo Vyměním - inzerovaná věc.
2. Po ukončení platnosti inzerátu je nutné doplnit do nadpisu jeho stav - Prodáno/Zakoupeno/Vyměněno.
3. Je zakázáno využívat bazar pro hromadný prodej.
4. Provozovatelé fóra nejsou zodpovedni za prodej v bazaru, odpovědnost je pouze na jeho uživatelích.
1. Nadpis tématu v bazaru bude uveden následovně: Prodám - inzerovaná věc, Koupím - inzerovaná věc, nebo Vyměním - inzerovaná věc.
2. Po ukončení platnosti inzerátu je nutné doplnit do nadpisu jeho stav - Prodáno/Zakoupeno/Vyměněno.
3. Je zakázáno využívat bazar pro hromadný prodej.
4. Provozovatelé fóra nejsou zodpovedni za prodej v bazaru, odpovědnost je pouze na jeho uživatelích.
Re: Optic 6
Jasně jak jsem psal , mladej má ty závody,ale nějak to prokoumu a přijedu se přiučit jak správně létat . Od kolika do kolika se bude létat nevíš??
KARAS:
to spíš bude lepší si otom popovídat z oka do oka se někdy sejdem a dáme řeč. Nemáme to k sobě tak daleko a do Týniště kezdím denně do práce
to spíš bude lepší si otom popovídat z oka do oka se někdy sejdem a dáme řeč. Nemáme to k sobě tak daleko a do Týniště kezdím denně do práce
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Domorodci tam prý budou od rána, ale začít by to mělo asi od oběda.martin104 píše:Jasně jak jsem psal , mladej má ty závody,ale nějak to prokoumu a přijedu se přiučit jak správně létat . Od kolika do kolika se bude létat nevíš??
Jinak tady seženeš DX6i bez přijímače ještě levněji.
http://www.modelarina.cz/rc-souprava-sp ... p-192.html
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zajímaly by mne výhody a nevýhody toho Spektrumu. Repsektive Optic 6 vs. DX6i. A když se dá koupit ten orange přijímač, tak ten je stejně kvalitní?
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Tohle není dobrá otázka, zajisté to povede ke flamu a akorát se tu zhádáme. Máš-li ICQ nebo skype tak mi ho napiš do SZ a já ti napíšu svůj názor. Jinak přijímače Orange používám již delší dobu a no problém.Pajas píše:Zajímaly by mne výhody a nevýhody toho Spektrumu. Repsektive Optic 6 vs. DX6i. A když se dá koupit ten orange přijímač, tak ten je stejně kvalitní?
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
Flame není nutný... ale pro jistotu ti svůj názor na výhody a nevýhody Optic6 oproti D6Xi napíšu přes SZ