Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Micro Horten RC-builder.com

Název napovídá vše. Konstrukčně nejjednoduší RC modely.
REX
Mazák

Re: Micro Horten RC-builder.com

Příspěvek od REX »

Takže dneska opět dvakrát ve vzduchu a stále velké nadšený z letových vlastností 8-)
Snažil jsem se ale dotrimovat výškovku, při kluzu a letu na málo plynu je nutné zlehka přitahovat, ale při plném zase naopak trochu tlačit.... Nic strašného. Ale žádného zcela uspokojivého výsledku jsem se nedopracoval, takže jsem nechal nějakou zlatou střední cestu a prozatím jsem spokojený, stejně bude zima a moc se toho nenalétá a do jara bych stejně zapomněl kde jsem s přestal.

Směrovky tomu vůbec nechybí, létá perfektně, hodně podobně jako moje Variante https://rcfree.eu/viewtopic.php?p=7483& ... ante#p7483
Dynamika letu je však lepší, celkově na vyšších rychlostech, ve vzduchu mě přijde čitelnější a méně Stealth vlastnosti, možná je to i zbarvením, ale to si nejsem úplně jistý. Variante startuji hodem z ruky, tady si to netrufnu a stratuji střelením gumou - jistota! Má to své výhody i nevýhody a mám s čím srovnávat ;)
Co se týče letových vlastností, funguje naprosto skvěle a je vidět že se konstruktérovi plánku model povedl, stejně jako u Variante, miluji samokřídla bez směrovek :twisted:

A konečně jedno video, omluvte kvalitu, není to žádná sláva, syn natáčel na kalkulačku :lol: :lol:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět

Zpět na „Samokřídla a delty“