Rexi, tady máš trochu inspirace na Tvoje stávající přestavby domu
...a mnoho dalších návrhů je na těchto stránkách firmy Luxarts:
https://luxarts.net/helicopter-pallet-b ... e8xpDgndp4
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Nábytek s leteckou tématikou ;-)
Nábytek s leteckou tématikou ;-)
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
Re: Nábytek s leteckou tématikou ;-)
Tý jo! To je dobrý! Co lidi nevymyslí...
Jako nápad dobrý, tomu nejmenšímu by se do pokojíčku líbilo asi všechno, ale nejspíš nevešlo nic. Ale jinak perfektní , jen mě osobně moc nesedí ten paletový styl, ale když to pominu, tak jako celek je to super.... všechno!
(odkaz jsem neprohlížel)
Jako nápad dobrý, tomu nejmenšímu by se do pokojíčku líbilo asi všechno, ale nejspíš nevešlo nic. Ale jinak perfektní , jen mě osobně moc nesedí ten paletový styl, ale když to pominu, tak jako celek je to super.... všechno!
(odkaz jsem neprohlížel)
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Re: Nábytek s leteckou tématikou ;-)
Ty palety mě taky překvapily, ale možná je to levné, modulární a konec konců i stylové, tak to asi své kupce najde
Mají tam i nějaký nepaletový letecký nábytek:
Mají tam i nějaký nepaletový letecký nábytek:
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)