Doporučuju aktuálně do pozornosti v CZ modelářům známý web http://www.kolmanl.info/
V posledních dnech jeho návštěvnost rapidně den ode dne roste a aktuálně se pohybuje na úrovní cca 2500 návštěv za den.
Evidentně se tam něco děje, nechám se překvapit, třeba spustí i fórum...
Nedalo mne to a podíval se i k rcmafii, která ještě větším tempem než Kolman roste, naopak návštěvnost ztrácí a tak aktuálně srovnání těchto webů z pohledu návštěvnosti vychází cca 4 až 5 : 1 ve prospěch Kolmana
Takže když na mafii přijde 1 návštěva na http://www.kolmanl.info/ přijde zatím až 5 návštěvníků...
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Česká modelářská encyklopedie www.kolmanl.info
-
- Zkušený
Česká modelářská encyklopedie www.kolmanl.info
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ...
Re: Česká modelářská encyklopedie www.kolmanl.info
No, na tom seznamu modelářských diskusních fór by ještě mohl p.Kolman trochu zapracovat, alespoň na těch českých
http://www.kolmanl.info/index.php?show= ... DISKUSE_UV
http://www.kolmanl.info/index.php?show= ... DISKUSE_UV
Naposledy upravil(a) LEON dne 11 říj 2023 09:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přidání odkazu
Důvod: Přidání odkazu
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
Vidím v tom spíš záměr....LEON píše:No, na tom seznamu modelářských diskusních fór by ještě mohl p.Kolman trochu zapracovat, alespoň na těch českých
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Zkušený
U pána Kolmana bych v tom rozhodně záměr nehledal.
1. Neznám ho, ale z toho co jsem od něj porůznu četl, mne přijde jako velice rozumně uvažující člověk.
2. Pochopil jsem, že rozhodně nestojí na straně rcmafie, natož aby podporoval jejích snahu z modelařiny udělat zábavu horních 10ti tisíc, no spíše v reálu jen pro jejích 100-50 0 kumpanů
3. Jeho web udělal pro propagací a podporu modelařiny XXXX více, než tvrdě cenzurovaná rcmafie.cz
4. Jeho web je opravdu majákem pro ty co v tomto koníčku začínají, ale rozhodně není dokonalý a většina takto zaměřeného obsahu není aktualizovaná, takže už jenom proto v tomto záměr nevidím
Edit ze dne 11.10.23
Tak si musím bohužel po upozornení poopravit názor...
Je to po aktuálním shlédnutí inkriminované jeho stránky s odkazy na fóra ještě horší než se mne to jevilo...
Stránka byla letos v lednu aktualizovaná, že tam není tohle fórum, no budiž, ale že tam zůstal odkaz na russácké fórum?!
1. Neznám ho, ale z toho co jsem od něj porůznu četl, mne přijde jako velice rozumně uvažující člověk.
2. Pochopil jsem, že rozhodně nestojí na straně rcmafie, natož aby podporoval jejích snahu z modelařiny udělat zábavu horních 10ti tisíc, no spíše v reálu jen pro jejích 100-50 0 kumpanů
3. Jeho web udělal pro propagací a podporu modelařiny XXXX více, než tvrdě cenzurovaná rcmafie.cz
4. Jeho web je opravdu majákem pro ty co v tomto koníčku začínají, ale rozhodně není dokonalý a většina takto zaměřeného obsahu není aktualizovaná, takže už jenom proto v tomto záměr nevidím
Edit ze dne 11.10.23
Tak si musím bohužel po upozornení poopravit názor...
Je to po aktuálním shlédnutí inkriminované jeho stránky s odkazy na fóra ještě horší než se mne to jevilo...
Stránka byla letos v lednu aktualizovaná, že tam není tohle fórum, no budiž, ale že tam zůstal odkaz na russácké fórum?!
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ...
-
- Zkušený
Po měsíci beze změny včetně těch russaků...
Nechce se věřit, žeby se mu to nedoneslo.... no což.
Po stránce obsahu, ta pořád platí, že nemá pro CZ/SK začátečníka v RC létání konkurenci, zatím....
Ale vzhledem k aktualizacím a sem tam novému obsahu asi něco přeci jen...
Nechce se věřit, žeby se mu to nedoneslo.... no což.
Po stránce obsahu, ta pořád platí, že nemá pro CZ/SK začátečníka v RC létání konkurenci, zatím....
Ale vzhledem k aktualizacím a sem tam novému obsahu asi něco přeci jen...