Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
česká skalice
-
- Plodný uživatel
česká skalice
Ahoj.Dozvěděl jsem se od kamaráda,že v České Skalici mají 30.6. setkání modelářů-letecký den.Nevíte někdo podrobnosti,asi bych tam jel. 

- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Re: česká skalice
No nevím co mají v Český Skalici, ale vím, že máme soustředění unás na letišti.frantaletec píše:Ahoj.Dozvěděl jsem se od kamaráda,že v České Skalici mají 30.6. setkání modelářů-letecký den.Nevíte někdo podrobnosti,asi bych tam jel.

Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Plodný uživatel
No,nezapomněl,ale že to bude 30.,to jsem nevěděl.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Ještě to není jistý, záleží na počasí. Sraz by byl nějak po obědě, kolem 2-3 hodiny. Dám samozřejmě co nejdříve vědět zda to bude.frantaletec píše:No,nezapomněl,ale že to bude 30.,to jsem nevěděl.

Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Zkušený
Tak kdyby ta Skalice byla nějak dopoledne, tak by se třeba... 

-
- Zkušený
Hmm... tak není. Nejspíš je to tohle (viz. obr) a to začíná od 13:00.
Přesně kde to je jsem ale z toho nějak nevyčetl. No škoda, že to není setkání hydroplánů, když mají poblíž tak velkou plochu.
Přesně kde to je jsem ale z toho nějak nevyčetl. No škoda, že to není setkání hydroplánů, když mají poblíž tak velkou plochu.

-
- Plodný uživatel
Samozřejmně,když to bude u Vás tak to preferuji.Snad to neodstonám 

- REX
- Admin
Tak hydroplány to nebudou
ta velká louže je odtamtud dost daleko...
A pokud se nemýlím, tak by to mělo být tady:
http://www.mapy.cz/#t=s&x=16.020364&y=5 ... fid_1&l=15
Jinak akce ve Skalici bývají také moc povedené, asi jako Končiny.
Hlavně aby netrápilo počasí.

A pokud se nemýlím, tak by to mělo být tady:
http://www.mapy.cz/#t=s&x=16.020364&y=5 ... fid_1&l=15
Jinak akce ve Skalici bývají také moc povedené, asi jako Končiny.
Hlavně aby netrápilo počasí.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
- REX
- Admin
Akcička v České Skalici opět parádní, počasí až moc teplé, ale zpočátku po poledni pod mrakem a docela rozumná teplota... nemohu ovšem přesně říct jak se to povedlo celkově, přijel jsem se podívat až po 16.hodině (měl jsem nějakou neodkladnou práci kolem baráku) a vydržel to úmorné vedro jen hodinku.
Ale i v této pokročilé odpolední hodině bylo na co koukat (akce začla ve 13.hod), diváci už skoro žádní, ale stále se plynule létalo a modelů bylo, pouze odhaduji, stále víc než polovina, cca 35 letadel všech velikostí, nějaký vrťas.
Zrovna po příchodu mě zaujaly pěkně oddělené parkovací plochy návštěvníků od modelářů a jasně oddělená stojánka letadel od diváků a letového prostoru, je vidět, že tam už jsou zkušenosti
Zrovna létaly po sobě dva cca 2,5 metrový akrobati a bylo na co koukat, nějaký historik, EPP éra, vrťas a nakonec velký Bleriot, který je známý z jiných akcí. A možná jsem i na něco zapoměl.
Potom mě přemohlo počasí a hurá domů do bazénu
Fotky bohužel žádné, ten den po obědě se mi odporoučel foťák
Ale i v této pokročilé odpolední hodině bylo na co koukat (akce začla ve 13.hod), diváci už skoro žádní, ale stále se plynule létalo a modelů bylo, pouze odhaduji, stále víc než polovina, cca 35 letadel všech velikostí, nějaký vrťas.
Zrovna po příchodu mě zaujaly pěkně oddělené parkovací plochy návštěvníků od modelářů a jasně oddělená stojánka letadel od diváků a letového prostoru, je vidět, že tam už jsou zkušenosti

Zrovna létaly po sobě dva cca 2,5 metrový akrobati a bylo na co koukat, nějaký historik, EPP éra, vrťas a nakonec velký Bleriot, který je známý z jiných akcí. A možná jsem i na něco zapoměl.
Potom mě přemohlo počasí a hurá domů do bazénu

Fotky bohužel žádné, ten den po obědě se mi odporoučel foťák

Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 1580 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od LEON
-
- 4 Odpovědi