Pěkná ornitoptéra - orel s rozpětím 1,2m na Aliexpressu. A poštovné je zdarma
https://www.aliexpress.com/item/1005005151006095.html
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
New Bionic bird eagle 1.2m na AliExpressu
New Bionic bird eagle 1.2m na AliExpressu
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
Re: New Bionic bird eagle 1.2m na AliExpressu
Po tom, co jsem něco podobného viděl u jednoho známého, jsem po něčem takovém taky zatoužil.... Původně jsem se chtěl zeptat, jestli si myslíš, že bude fungovat a má smysl koupit? Ale když jsem viděl cenovku, rychle jsem si to rozmyslel!!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Ta cenovka je fakt masakr, s kolegou tady ve Městě létáme malé ornitoptérky - hračky, co stojí kolem 600kč a váží asi 12g:
https://www.rcfree.eu/viewtopic.php?f=41&t=827
Ty fungují, i když vzhledem k neproporcionálnímu zatáčení přes dva elektromagnetky si člověk někdy připadá, že neposílá povely pro změnu směru letu, ale jen návrhy a pták si pak rozmyslí, jestli se mu chce zatočit nebo ne Ale jinak ta mechanika křídel opravdu funguje, létá to svižně a je převapivě odolná, navzdory mnoha pádům.
https://www.rcfree.eu/viewtopic.php?f=41&t=827
Ty fungují, i když vzhledem k neproporcionálnímu zatáčení přes dva elektromagnetky si člověk někdy připadá, že neposílá povely pro změnu směru letu, ale jen návrhy a pták si pak rozmyslí, jestli se mu chce zatočit nebo ne Ale jinak ta mechanika křídel opravdu funguje, létá to svižně a je převapivě odolná, navzdory mnoha pádům.
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
No a to mě právě asi zatím od něčeho takového odrazujeLEON píše: Ty fungují, i když vzhledem k neproporcionálnímu zatáčení přes dva elektromagnetky si člověk někdy připadá, že neposílá povely pro změnu směru letu, ale jen návrhy a pták si pak rozmyslí, jestli se mu chce zatočit nebo ne
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Tak pak bys musel koupit něco většího, s proporcionálním řízením servy, ale to už nebude stát 600kč