No popravdě, do toho bych klidně šel a něco obětoval, protože v minulosti se mi už v hlavě podobný nápad zrodil
Nejdřív takový nápad, že bych vzal nějaký vybraný model a za letu by má něj kamarád myslivec vystřelil brokovnicí, jestli by ho na nějakou vzdálenost pořídil sundat! Nebo alespoň by mě zajímalo, jak by model dokázal poškodit..... Bohužel do toho nešel, možná měl víc rozumu než já, ale myslím že by se to všechno dokázalo provézt celkem bezpečně.
No a když se to nerealizovalo, vzali jsme alespoň airsoftku (nejstarší syn se tomu svého času hodně věnoval) EPP samokřídlo a šli jsme létat a střílet

...když jsem létal rychle a relativně daleko, nedal jediný zásah! A to nás nebavilo. Začal jsem létat pomalu, předvídatelně a blízko a pak to teprve začalo být zajímavé. Ale stejně bylo z asi 20-25 výstřelů jen velmi málo zásahů, pokud se dobře pamatuji, tak 4 nebo 5 a s airsoftovou zbraní, elektrikou s dlouhou hlavní stejně neudělal žádné velké škody, slabší EPP na uších pořídil prostřelit, silnější v místě profilu už ne, kuličky zůstávali uvnitř. Chtělo by to nějaký větší kalibr

Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...