:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

MIG-15

Diskuse o osobních letadlech, létání, pilotování a související tématice.
tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

MIG-15

Příspěvek od tomáš-lično »

Tak dnes byl zalétnut v HK na letišti MIG-15 který měl být lákadlem na minulý CIAF,to ale byl ještě neletuschopný,tak snad v nové sezoně bude dělat parádu každému většímu leteckému dni :) :) :)
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."

REX
Admin
Admin

Re: MIG-15

Příspěvek od REX »

To mě docela mrzí že jsem dnes neměl to štěstí se tam někde po okolí poflakovat... rád bych viděl tenhle skvost naživo ve vzduchu!
http://hradec.idnes.cz/stihacka-mig-15- ... zpravy_kvi
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

hashpi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hashpi »

Pěkný kousek. Jako 10-letý kluk jsem začínal se sbírkou plastikových migů. Začínal jsem 15tkou, ale pouze jednomístnou verzí. Později jsem ho doplnil právě touhle verzi UTI. Spoustu podobných kousků ale za komanče končilo na dětských hřištích nebo ve šrotu. Kdyby to šlo, tak si ho nejspíš nechám přivézt na zahradu :mrgreen:

tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od tomáš-lično »

Takže píšeš že jsi začínal plastikovou sbírkou,tak pokračovat budeš sbírkou skutečných? :D
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."

hashpi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hashpi »

tomáš-lično píše:Takže píšeš že jsi začínal plastikovou sbírkou,tak pokračovat budeš sbírkou skutečných? :D
Já jen, že se dřív tyhle migy vyhazovaly jako odpadky. V dětství jsme si v 15tce běžně hráli, když jsme ho měli na dětském hřišti :D A takhle končily i 17, 19 nebo 21 po celé ČR. Ty už to nejspíš nepamatuješ ;) Ale dřív to bylo úplně normální a vyřazené migy takhle běžně končily. Buď na hřišti, před restaurací apod.

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Jo, jo, dávaly se dětem na hraní... jedna patnáctka (ale abych nekecal, možná to byla sedmnáctka, zas tak dobře tyhle dvě neznám) stála u cesty na trase Česká Skalice-Dvůr Králové n. L. na zahradě jedné mateřské školy. Vždycky když jsem jel s našima kolem, koukal jsem na ni a chtěl se do ní podívat. Bohužel byla za plotem.

Bobek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bobek »

Vyřazené dopravní Iljušiny zase končily jako restaurace.

LEON
Admin
Admin

Příspěvek od LEON »

hashpi píše:
tomáš-lično píše:Takže píšeš že jsi začínal plastikovou sbírkou,tak pokračovat budeš sbírkou skutečných? :D
Já jen, že se dřív tyhle migy vyhazovaly jako odpadky. V dětství jsme si v 15tce běžně hráli, když jsme ho měli na dětském hřišti :D A takhle končily i 17, 19 nebo 21 po celé ČR. Ty už to nejspíš nepamatuješ ;) Ale dřív to bylo úplně normální a vyřazené migy takhle běžně končily. Buď na hřišti, před restaurací apod.
Dřív byl za muzeem Kbely u letiště veliký "smeťák" vyřazených letadel, staré vrtulníky, IL-28, Mig-15, Mig-17, i nějaký vyřazený dopravák se tam dobu válel. V 1996-97 jsem tam byl na vojně, takže každou vycházku jsem v těch vrakách do večera trávil, krásný vzpomínky :)
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

LEON
Admin
Admin

Příspěvek od LEON »

Výlet v kokpitu Mig-15 8-)

[ytube]lOE2J54z0s0[/ytube]
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Patnáctka je taky letadlo které bych chtěl jako model... Ideálně s malou spalovací turbínou, ale to se mi asi taky nikdy nesplní, maximálně malé dmychadlové

Odpovědět

Zpět na „Osobní letadla, ULL a jiné pilotované letecké dopravní prostředky“