Logika mi to nějak nebere, ale budiž, jsme v čechách.

Tak nějak. Jednak unás vše kupoval věci v akci a stále vycházeli dražší. Když to bylo těsné, tak se ukázalo, že v Německu mají větší balení klidně až o 20% ale stále levnější.REX píše:Nechtělo se mi na to koukat... s jakým výsledkem to dopadlo? Že by v německu nakoupili tak o polovinu levněji a nebo dvakrát kvalitněji?
Na tom něco budePuma163 píše:Já su starej a hlavně nemocnej, ale mladí a zdraví by měli ihned zdrhnout odsud. Pokud tedy nechtějí v dohledné době do občanské války.
Hmm, jak už jsi psal jsme v čecháchKaras píše:Tak nějak. Jednak unás vše kupoval věci v akci a stále vycházeli dražší. Když to bylo těsné, tak se ukázalo, že v Německu mají větší balení klidně až o 20% ale stále levnější.REX píše:Nechtělo se mi na to koukat... s jakým výsledkem to dopadlo? Že by v německu nakoupili tak o polovinu levněji a nebo dvakrát kvalitněji?
Ještě se mohli zmínit o průměrném německém platu. Máme nejdražší potraviny v EU a rumunský platy - to teprve logika nebere.Karas píše:http://www.stream.cz/peklonataliri/8029 ... ko-nemecku
Logika mi to nějak nebere, ale budiž, jsme v čechách.