Má tady někdo zkušenosti s tímto autobazarem? Nebo někdo z vašeho okolí?
Docela by se mi od nich líbilo jedno auto, které jsem vždycky chtěl, tak se ptám...
Horší bude přesvědčit polovičku
http://www.swisscars.cz/
Swisscars Lípa n. Orlicí
Swisscars Lípa n. Orlicí
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Re: Swisscars Lípa n. Orlicí
No tak nějaká skušenost je... mám tam odtud současné auto, ale nákup proběhl tak před 10 lety. Takže od té doby se mohlo dost věcí změnit. Asi jako do každého bazaru bych ti doporučil si sebou vzít nějakého odborníka, který to okoukne... ale ty tomu asi dost rozumíš sám, že?
Tak trochu tomu s bráchou rozumíme ale nezaručuje to, že něco nepřehlídnem už jsem si jednou v minulosti naběhl s Passatem
Ale přeci jenom, když někdo napíše nějaké osobní zkušenosti, je to před nákupem trochu lepší....
Ale přeci jenom, když někdo napíše nějaké osobní zkušenosti, je to před nákupem trochu lepší....
Nákup vysněného ojetého vozu v tomto bazaru nakonec nebude.... Po telefonátu jsem se dozvěděl, že auto nemá ani STK tudíž ani české ,,papíry,, tím pádem by se ještě dále prodražilo... škoda.
Říkal jsem si, že třeba časem trochu sleví, přece jen blíží se období, které není na prodej moc úspěšné, ale tady se navíc dokonce zdražuje!!! Docela zajímavý jev
Tak ať si tu káru teda nechaj
Říkal jsem si, že třeba časem trochu sleví, přece jen blíží se období, které není na prodej moc úspěšné, ale tady se navíc dokonce zdražuje!!! Docela zajímavý jev
Tak ať si tu káru teda nechaj