:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

samokřídlo z HK

Kdo zná, chápe. Kdo nezná, pochopí.
Odpovědět
frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

samokřídlo z HK

Příspěvek od frantaletec »

Dobrý den.Chci si objednat z HK samokřídlo http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=11440
Nemá ani 500g a oni mi nutí poslat to nějakou čínskou airmal,která je od 1000gdo1499g,ale za daleko vyšší cenu.ChinaPost Air Parcel (CZECH Rp) 1000g - 1499g No Lipo
To si nemohu vybrat dopravu International (Registered) Air Mail 301-500g $9.99,která je o polovinu levnější? :?
Naposledy upravil(a) frantaletec dne 23 zář 2012 08:28, celkem upraveno 1 x.

zdekar
Zkušený
Zkušený

Re: samokřídlo z HK

Příspěvek od zdekar »

Hmm... tak to nevim. Ukazuje se mě to stejně. Možná je to proto, že je to příliš velká krabice... jak se tam zobrazuje hláška "[Large boxed item]"
To už bys měl lepší koupit něco v ČR, jelikož jako křídlo bez elektroniky by to vyšlo dost draho.

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od frantaletec »

Ahoj.Už jsem dal inzerát do RC manie,tak uvidím.

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Osobně na HK některé věci taky rád nakupuju, ale promiň mi ten výraz :twisted: ale takovouhle příšerku bych teda nevzal....
Navíc když jsem v akci koupil toto:
http://www.mscomposit.cz/mscomposit/esh ... RO-RACER-B
...a za 655kč i s poštovným :!:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „HobbyKing“