:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Nová serva GO

Vše okolo elektroniky uvnitř modelů, regulátory, serva, FC řídící jednotky, GPS, telemetrická čidla, konektory atd.
Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Nová serva GO

Příspěvek od Pajas »

Ahoj, jsem zvědav, co o nich ukáže čas: http://pelikandaniel.com/?sec=news&news=103 :-). Vypadá to jako přestrojený Turnigy nebo tak něco.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob

zdekar
Zkušený
Zkušený

Re: Nová serva GO

Příspěvek od zdekar »

hmm... taky mi to připadá jak přelepené turnigy servo. No uvidíme... osobně ale preferuju HXT 900 :)

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Tak i cena by tomu odpovídala. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

Kdyby to byly HXTčka, tak by to bylo dobrý.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Prostě si pan Pelikán nechal vyrobit serii několika modelů serv ve stejné fabrice, která vyrábí pro HK, akorát jim nadiktoval jaká bude přelepka na vrchu a teď to prodává pod svoji značkou s marží nad kterou bychom asi všichni dost valily bulvy :shock:
Nedávno jsem dělal odtučňovací kůru na jedněch Ray Li-Po, všude je napsáno Made in China a ejhle jaké překvápko, pod smršťovačkou na samotném článku baterky napsáno ,,Pelikán Daniel,,
Asi aby věděli, ti co to dělají za hrstku rejže, do čeho to zabalit a kam správně poslat :twisted:
Ale budiž, takový je byznys a záleží na lidech co koupí... já tedy asi odzkouším, zrovna budu potřebovat jedno to nejmenší.
A ještě: servo Robbe 4,3g už to má za sebou v jeho prvním letadle a malá modrá čína stejné váhové kategorie už lítá stále bez problémů v druhém letadle :!:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Tak jsem jedno potřeboval a koupil GO-3,7
Potřeboval jsem nahradit toto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Servo.html
které mi už dosloužilo, ale za ty peníze odešlo po více než roce častého používání a ve 3. letadle. Navíc nepřestalo fungovat úplně, ale vyměnil jsem preventivně, jelikož už nebylo přesvědčivé...
GO-3,7 vypadá téměř na chlup stejně jako to z HK, má ale světlejší plast krabičky.
Na pákách jsou na můj vkus příliš velké díry na táhla, tak jsem použil páku z toho starého a sedí naprosto přesně...
Než jsem servo namontoval do modelu, zkusil jsem vůli v neutrálu a byla dost velká, ale po zapojení a odzkoušení mi přijde, že se ztratila. Sice to nedává moc smysl, tak uvidíme co se s tím bude dít časem 8-)
Jinak chod serva je poměrně tichý a celkově je dle mého názoru dobré.... ale čas ukáže :twisted:

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Dnes mi servo přineslo nemilé překvapení....
Po namontování jsem vylétal minulý týden v neděli dvoje baterky po cca 10-12 minutách jedny. Bylo dost větrné počasí, ale vše fungovalo naprosto bez problémů. Servo tahá za výškovku ve 100gramovém omotorovaném házedle, rozpětí 600mm.
Dnes jsem si chtěl zalétat zase a jaké překvapení, servo se ani nehlo, jakoby úplně bez šťávy.
Zkoušel jsem nejprve zapojení do přijímače i odzkoušení kanálu jiným, vše v pořádku....
A pak jsem do páky zatlačil prstem, zavrčelo a najednou chodilo.... dost zajímavá závada. Říkal jsem si, že teda poletím, obešel jsem z garáže dům na zahradu, zkouška před startem a opět nic....
Po zatlačení prstem na páku se opět rozeběhlo, ale do vzduchu raději NE, přeci jen na zahradě mezi domy jsem si to ani s tak malým modelem a náladovým servem neriskl.... na louce bych asi zkusil.
Co teď s ním, reklamace nebo pohřeb do koše???? Je to náhodná chyba jednoho kusu, nebo to nasvědčuje, že to budou ještě větší šmejdy než ty z HK???? Těžko říct, chtělo by to další poznatky někoho jiného.
Nějaké kvalitní čínské :twisted: už jsou někde na cestě z HK, tak ještě že jsem vzal nějaké navíc...

BaPe
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

REX píše:Dnes mi servo přineslo nemilé překvapení....
Po namontování jsem vylétal minulý týden v neděli dvoje baterky po cca 10-12 minutách jedny. Bylo dost větrné počasí, ale vše fungovalo naprosto bez problémů. Servo tahá za výškovku ve 100gramovém omotorovaném házedle, rozpětí 600mm.
Dnes jsem si chtěl zalétat zase a jaké překvapení, servo se ani nehlo, jakoby úplně bez šťávy.
Zkoušel jsem nejprve zapojení do přijímače i odzkoušení kanálu jiným, vše v pořádku....
A pak jsem do páky zatlačil prstem, zavrčelo a najednou chodilo.... dost zajímavá závada. Říkal jsem si, že teda poletím, obešel jsem z garáže dům na zahradu, zkouška před startem a opět nic....
Po zatlačení prstem na páku se opět rozeběhlo, ale do vzduchu raději NE, přeci jen na zahradě mezi domy jsem si to ani s tak malým modelem a náladovým servem neriskl.... na louce bych asi zkusil.
Co teď s ním, reklamace nebo pohřeb do koše???? Je to náhodná chyba jednoho kusu, nebo to nasvědčuje, že to budou ještě větší šmejdy než ty z HK???? Těžko říct, chtělo by to další poznatky někoho jiného.
Nějaké kvalitní čínské :twisted: už jsou někde na cestě z HK, tak ještě že jsem vzal nějaké navíc...
Od Pelikána by jsem si nekoupil ani měkké F.Nehledě na to,že vše bere v Číně za pár doláčů kde mu nalepí logo výrobku jaké si sám určí, Jestli je na servu označení GO,TGy,Tower Pro,HXT,VŠE JE OD JEDNOHO VÝROBCE.Pouze opatřené logem prodejce,a při tom množství výroby se občas najde šmejd,nevěřím tomu že by skoušeli každé servo které vyrobí.a reklamace tady v Čechách?Zbytečná stráta času,prodejce si vždy najde milion důvodů proč reklamaci neuznat,a proto z každého serva které doslouží udělám servo obranáře,chytnu za kabel roztočím nad hlavou aby se nikdo nepřiblížil a už letí na svůj poslední let.

BaPe
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Tak je mi jasné, jak je to s věcmi Made by Pelikán.... o reklamaci se snažit nebudu, to nemá cenu.
Od včera proběhly 3 zkoušky funkčnosti a vždy vše OK, tak nevím co se mu nezdálo, asi zamrzlo :lol: :lol: :lol:

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Palubní elektronika“