Maxi Swift ,,B,, kvalita
- REX
- Mazák
Maxi Swift ,,B,, kvalita
Na konkurenčním foru nabízí MS Composit Maxi Swifta v ,,B,, kvatitě (prý je horší pouze kvalita potisku), od 2 kusů se slevou 30%. Normální cena je 850kč a dobírka něco kolem 130kč. Platí do konce dubna!
Já bych měl o jednoho zájem, i kdyby se měl válet rok či dva někde ve skříni...
Nebyl by tu někdo z okolí, nebo dva lidi i více, kdo by ho taky chtěl, tudíš by bylo 30% z ceny dolů a ještě by se rozdělilo poštovné a vyšlo by to cenově lépe!
Já bych měl o jednoho zájem, i kdyby se měl válet rok či dva někde ve skříni...
Nebyl by tu někdo z okolí, nebo dva lidi i více, kdo by ho taky chtěl, tudíš by bylo 30% z ceny dolů a ještě by se rozdělilo poštovné a vyšlo by to cenově lépe!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Re: Maxi Swift ,,B,, kvalita
30% už myslím neplatí já jsem s kamarádem kupoval za -30%, ale to bylo jen do konce března. Ted má vyhlášeno ještě do konce dubna -20% a stačí i jeden kus.
- REX
- Mazák
Tak to je pro mě věčná škoda
Jinak i přes tvůj příspěvek jsem přesvědčen, že akce je do konce dubna, protože se píše toto:
,,Tak pánové,vzhledem k pozitivnímu ohlasu zákazníků ,prodlužujeme akci do konce dubna.
Na Maxi Swifta "B" i jeden kus,vyhlašuji v rámci podpory FPV v naší české kotlině slevu 20% také do konce dubna,,
Takže je ještě čas objednat, ale už jen 10 dní
Jinak i přes tvůj příspěvek jsem přesvědčen, že akce je do konce dubna, protože se píše toto:
,,Tak pánové,vzhledem k pozitivnímu ohlasu zákazníků ,prodlužujeme akci do konce dubna.
Na Maxi Swifta "B" i jeden kus,vyhlašuji v rámci podpory FPV v naší české kotlině slevu 20% také do konce dubna,,
Takže je ještě čas objednat, ale už jen 10 dní
No já jsem mu psal SZ ještě než jsem objednával a odpověď :
MS COMPOSIT
jo platí,vyhlásil jsem to do konce března
Robinsson
Čau platí ještě těch 30% když objednám 2 letadla.
Takže si myslím, že budeš mít 20%
MS COMPOSIT
Robinsson
- REX
- Mazák
Tak dnes mi konečně dorazily 2 Maxi Swifty, ještě že dělá švagrová na poště a měla odpolední, jinak bych musel čekat do pondělí.Robinsson píše:No já jsem mu psal SZ ještě než jsem objednával a odpověď :
MS COMPOSIT
Robinsson
30% sleva platila od dvou kusů do konce dubna, platil jsem s poštovným 1310kč, takže paráda, objednával jsem poslední týden v dubnu, datumově si nepamatuju...
A když to impozantní křídlo viděla manželka, řekla jenom: ,,si děláš pr..l!,,
Moc se mi líbí velikost a už se těším až bude lítat, někdy, časem, tak za rok.... ale to nevadí s tím jsem ho kupoval na půdě je ještě místa dost
A ten příšerný smrad když jsem otevřel krabice, jakým jedem to stříkají, to je běs!!!
jo jo taky mě s tim doma hnali. Mám to venku už přes měsic a furt to smrdí jak psí kšíry, ale už pomalu střádám RC výbavu a bude se lepit.
- REX
- Mazák
Ty moje zase pěkně smrdí v kotelně, a to jsou zavřené v krabicích, potvoryRobinsson píše:jo jo taky mě s tim doma hnali. Mám to venku už přes měsic a furt to smrdí jak psí kšíry, ale už pomalu střádám RC výbavu a bude se lepit.
- REX
- Mazák
Maxíci už jsou skoro měsíc a půl doma a stále strašně smrdí, jako když jsem poprvé vyndal z krabice
Je fakt že jsou stále na skříni v tý krabici zavřený, takže nemají kam vysmrádnout, ale puch je to strašný...
Nedokážu si představit bydlet někde v paneláku a nemět to kde skladovat mimo byt, to by mi teda doslova pěkně otrávily život
Je fakt že jsou stále na skříni v tý krabici zavřený, takže nemají kam vysmrádnout, ale puch je to strašný...
Nedokážu si představit bydlet někde v paneláku a nemět to kde skladovat mimo byt, to by mi teda doslova pěkně otrávily život
OT: Mám jedny takový bačkory, ale ty jsou už rok venku a furt né a né vysmrádnout.
Tak ty letadla dej někde ven do luftu ať maj šanci vysmrádnout. Jinak se ke stavbě nikdy neodhodláš...
Tak ty letadla dej někde ven do luftu ať maj šanci vysmrádnout. Jinak se ke stavbě nikdy neodhodláš...
- REX
- Mazák
Však se k nim časem dostanu a ještě budu rád, že stále smrdí v krabici na skříni
Nejradši bych postavil a létal se vším hned, ale čas a peníze bývají překážkou... má to však i své výhody.
Nejradši bych postavil a létal se vším hned, ale čas a peníze bývají překážkou... má to však i své výhody.