Sháním zadní blatníky na Škodu Oktavii, z roku, tuším, 1962 nebo 1968, teď nevím přesně, prostě na veterána, nejlépe na ,,krátkou,, ale nepohrdnul bych ani pěknýma na kombíka, neví někdo o něčem

Honzo!REX píše:.
Dal bych odkaz na naše stránky, ale to by mohlo být považováno za reklamu a nechci být vyloučen, když sem se teprve před nedávnem zaregistroval.
Dobrá, když myslíš...Karas píše:Honzo!REX píše:.
Dal bych odkaz na naše stránky, ale to by mohlo být považováno za reklamu a nechci být vyloučen, když sem se teprve před nedávnem zaregistroval.Tady nejsi .... ty víš kde. Na to si tu nehrajeme. Název fóra zní jasně, takže žádný obavy.
Tady je hodné vedení fóra,... nemusíš utíkat za hranice, aby sis zazpívalREX píše: Dobrá, když myslíš...
http://www.autodilnasevcik.cz
No, snažíme se tím živit a zatím to jde, ale bývalo i lépe, možná jsem moc velký pesimista, ale do budoucna nic moc vyhlídky, ale čas ukáže...!PavelN píše:REX: tak ty se s tim živíš, pro mě je to koníček a nemáme takové možnosti a schopnosti. Ta kastle je boulovitá, teď si budem dělat nějaké jednodušší práce sami, na mechanické jsme celkem vybaveni. Klempířské práce budou následovat, ale to už budou dělat v karosárně na veterány - to už prostě s našima možnostma nedáme. Momentálně přibila další motorka-veterán tak budem asi něco dělat i na ní. Ale to podle času a času máme celkem málo, z modelařiny jsem zvyklý na značnou dávku trpělivosti, tak nikam nespěcháme.