:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Velikost křidélek

Odpovědět
Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Velikost křidélek

Příspěvek od Karas »

Existují nějaké vzorce nebo pravidla pro určování rozměrů křidélek? Jde mi o to, zda nemám přiliš malá křidélka. Myslím, že to je dostatečný, akrobata z toho nechci, ale aby to šlo ovládat tak jak se na stíhačku sluší. ;)
Obrázek

Velikost je asi 18x2 cm na metr rozpětí.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

vitstar
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: Velikost křidélek

Příspěvek od vitstar »

To musí bohatě stačit na klasický stíhačkovský projev. Kopaný výkrut asi nebude doménou tohoto stroje. Ale klasický victory roll to určitě udělá. :mrgreen:

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: Velikost křidélek

Příspěvek od Karas »

vitstar píše:To musí bohatě stačit na klasický stíhačkovský projev. Kopaný výkrut asi nebude doménou tohoto stroje. Ale klasický victory roll to určitě udělá. :mrgreen:
Díky. Taky si myslím, že to stačí, ale musel jsem se ujistit, jelikož jsem to vymýšlel z hlavy. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Odpovědět

Zpět na „Modely letadel, jejich detaily, plánky a návody“