Setkání v Lupenici

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Setkání v Lupenici

Post by frantaletec »

Přijeli jsme domů poněkud promrzlí.Škoda,že byla tak malá účast,protože pro mne to bylo letos asi poslední možnost takového setkání.
Kamarád mě fotil během mého lítání,protože nemám žádnou fotku při takovéto letové pozici,ale bohužel nic moc.Takže až se příště setkáme,tak prosím Tomáši vyfoť mě ty,ať mají děti vzpomínku na dědu. :(

Karas
Mazák
Mazák

Re: Setkání v Lupenici

Post by Karas »

frantaletec wrote:Přijeli jsme domů poněkud promrzlí.Škoda,že byla tak malá účast,protože pro mne to bylo letos asi poslední možnost takového setkání.
Kamarád mě fotil během mého lítání,protože nemám žádnou fotku při takovéto letové pozici,ale bohužel nic moc.Takže až se příště setkáme,tak prosím Tomáši vyfoť mě ty,ať mají děti vzpomínku na dědu. :(
:D Jasně, vyfotím.
Ono to nebylo oficialni letecky den, ale proste jen takovy litani. Mě mrzí, že nemám pumpu na palivo, bych vzal Bellancu. Ale neboj, na jaře to začne na novo. Vždycky když vidím takhle krásný stroje tak mám nad čím přemýšlet, protože to je prostě nádhera. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Post by frantaletec »

Myslíš ty moje? :lol: :lol: :lol:

Karas
Mazák
Mazák

Post by Karas »