Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Setkání v Lupenici

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
Odpovědět
frantaletec
Plodný uživatel

Setkání v Lupenici

Příspěvek od frantaletec »

Přijeli jsme domů poněkud promrzlí.Škoda,že byla tak malá účast,protože pro mne to bylo letos asi poslední možnost takového setkání.
Kamarád mě fotil během mého lítání,protože nemám žádnou fotku při takovéto letové pozici,ale bohužel nic moc.Takže až se příště setkáme,tak prosím Tomáši vyfoť mě ty,ať mají děti vzpomínku na dědu. :(

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: Setkání v Lupenici

Příspěvek od Karas »

frantaletec píše:Přijeli jsme domů poněkud promrzlí.Škoda,že byla tak malá účast,protože pro mne to bylo letos asi poslední možnost takového setkání.
Kamarád mě fotil během mého lítání,protože nemám žádnou fotku při takovéto letové pozici,ale bohužel nic moc.Takže až se příště setkáme,tak prosím Tomáši vyfoť mě ty,ať mají děti vzpomínku na dědu. :(
:D Jasně, vyfotím.
Ono to nebylo oficialni letecky den, ale proste jen takovy litani. Mě mrzí, že nemám pumpu na palivo, bych vzal Bellancu. Ale neboj, na jaře to začne na novo. Vždycky když vidím takhle krásný stroje tak mám nad čím přemýšlet, protože to je prostě nádhera. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

frantaletec
Plodný uživatel

Příspěvek od frantaletec »

Myslíš ty moje? :lol: :lol: :lol:

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

frantaletec píše:Myslíš ty moje? :lol: :lol: :lol: