Nejprve dvě vektorové srdcovky, které jsem pařil ještě na střední škole na prvních PC 386
Chuck Yeager's Air Combat (PC/DOS) 1991
Tady mě hlavně fascinovaly experimentální letouny a první Jety, jako Me163. Je úsměvné, jak mi tenkrát připadala ta grafika neskutečně realistická
LHX
Simulátor bojového vrtulníku, nádherné mise, stovky propařených hodin, smažili jsme to na tajňáka i v jednom strojírenském podniku, kde jsme byli se spolužákem na školní praxi (tímto zdravím Jirku Dusílka
Secret weapons of the luftwaffe
Toto byl osobně můj nejoblíbenější WW2 simulátor, protože propojoval letecký simulátor se strategickým plánováním, kde hráč musel na mapě rozdělovat suroviny mezi stavbami leteckých továren, továren na výrobu munice a samozřejmě spravovat i letiště. Navíc jsem tam měl poprvé možnost obsluhovat střeliště B-17, velet vlastnímu roji stíhaček, nebo si dokonce osahat takové exotické stroje, jako Horten Go-229
F-22 Retaliator
Na svoji dobu zajímavý simulátor moderní proudové stíhačky, i když laděný spíš trochu "arkádově" pro ty, co preferují rychlou akci.
STAR WARS: TIE FIGHTER
Simulátor notoricky známé vesmírné stíhačky na Pentiu 75 MHz a MSDOS, spolu s hrou X-Wing vs Tie Fighter jsem si zde jako fanda tohoto filmu opravdu užíval známé hvězdné bitvy ze série Star Wars filmů