Facebook po přihlášení umí už pouze jedinou obrazovku a pokud nesouhlasíte a nehodláte to vyplnit, zůstavíte přihlášení už asi napořád, bež úžitku pro vás se sběrem dat pro FB?
Po krátkém hledání, tady je asi pravý důvod.
Meta bude používat všechna vaše data na Facebooku k tréninku AI. Na nesouhlas máte čas jen do úterý
Jakou máte zkušenost a co o tom soudíte?
Nejsem nadšen, ale Facebook u mne skončil.
Rád bych ale smazal svá tamní data, zrušil účet a odhlásil se. Jak to ale udělat?
POZOR !Meta a její Facebook žádají podvodem o naše data pro AI
Re: Meta a její Facebook žádají podvodem o naše data pro AI
Já jsem si rušil FB účet asi před 15ti lety, když se tam začaly ve velkém objevovat reklamy a od každého chodilo spoustu otravných pozvánek na nějaké webové hry. Nebylo to jednoduchý se tam proklikat na zrušení účtu. Ale když jsem si pak před několika lety registroval na FB účet znova, pod stejným emailem, protože jsem prostě potřeboval mít FB login jako přihlášení do nějakých mobilních aplikací, tak mi tam spousta mých starých kontaktů ihned naskákala zase zpět, takže s tím "zrušením" to asi nebude tak horký, to je spíš jen nějaké "uspání" účtu. Ale třeba se to změnilo a je opravdu možné trvale účet u FB zrušit...
FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
-
- Moderátor
Re: Meta a její Facebook žádají podvodem o naše data pro AI
ntv
To dnes ještě fakt někdo používá?!
Klasickej USÁk
- šmíruje to
- vydělává to na cizím obsahu a datech
- daně to zde neplatí
- pomáhá to russákům
Samé zápory a výhody akorát tak pro majitele této zlodějiny... ignorovat to je jediný rozumný přístup ke všem obdobným IT USÁků.

To dnes ještě fakt někdo používá?!
Klasickej USÁk
- šmíruje to
- vydělává to na cizím obsahu a datech
- daně to zde neplatí
- pomáhá to russákům
Samé zápory a výhody akorát tak pro majitele této zlodějiny... ignorovat to je jediný rozumný přístup ke všem obdobným IT USÁků.

Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... 

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 1006 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od LEON