:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Ztracené doklady

Kategorie určená debatám "o ničem" nebo threadům přesunutých z ostatních kategorií.
Odpovědět
REX
Admin
Admin

Ztracené doklady

Příspěvek od REX »

Dneska se uzavřel jeden můj příběh o ztracených dokladech, řidičáku a občanky, který se začal psát v červenci 2023!

Tenkrát v létě jsme jednou v neděli chtěli jet za nákupy do Prahy a já si jen náhodně den předem kontroloval osobní doklady.... A ke zděšení jsem zjistil že mi chybí právě občanka a řidičák! Následovalo samozřejmě všemožné hledání, přemýšlení kde jsem všude byl, navštívil jsem i 2 místa kde jsem se par dni předtím zdržoval a přemýšlel kde jsem je měl v ruce naposledy. Naposledy to bylo jen asi 2 týdny před zjištěnou ztrátou v Polsku u moře, kde jsem použil občanku při ubytování. Padlo podezření i na ztrátu nebo zcizení právě tam, ale tam se osobně prostě hledat nedalo. Smířil jsem se s tím že musím jet nahlásit ztrátu a nechat si udělat jiné. Taky jsem se klepal aby doklady někdo nestihl zneužít!

No a před chvílí mi zazvonil telefon, volal brácha, jestli mi nechybí doklady, že mu je přinesl jeden místní člověk a že je našel někde na louce za vsí.... No a jak už asi všichni tušíte, našel je na louce za vsí, kam běžně chodím létat a občas, ale jen vyjímečně, chodím v podstatě po celé louce!
A jelikož je trochu lehkovážně nosím v pouzdru telefonu, občas fotím nějaké éro, někdo prostě jen telefonuji (při létání jen výjimečně) prostě vypadly na zem a ležely tam zhruba 1 rok a 7 měsíců.

Dostaly se mi do ruky náležitě zaneřáděné, teď už neplatné, ale po vyčištění by byly použitelné kdyby se našly dřív. Nejvíc mě však překvapuje, že kolem nich několikrát vyrostla tráva, byla strojově posečená a sebraná, navíc tam občas chodí pejskaři, nebo jen lidé na procházku, jen ne nejspíš ,,prostředkem,, louky, nebo tam kde přesně ležely... Ale jsem rád že se mi zase dostaly nakonec zpátky do ruky a vím kde a jak jsem o ně tenkrát v létě 2023 přišel 8-)
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

LEON
Admin
Admin

Re: Ztracené doklady

Příspěvek od LEON »

Pěkný příběh :) Já kdysi ztratil doklady někde v Nováči a nalezeny byly na dámských záchodkách v místním kině :lol:
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Admin
Admin

Re: Ztracené doklady

Příspěvek od REX »

LEON píše: 23 úno 2025 16:51 Pěkný příběh :) Já kdysi ztratil doklady někde v Nováči a nalezeny byly na dámských záchodkách v místním kině :lol:
Tak to je taky skvělý! :lol: :lol:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět

Zpět na „Koš“