Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Chápu, že to má na EPO model velice pěkné dílenské zpracování, plastové náběžky, pěkné montážní přístupy k servům apod. finesy, ale skoro 13 litrů za 1,3m EPO model?
Jako jó, líbí se mi, za tři možná i za čtyři litry bych o něm přemýšlel, líbí se mi tahle letadla s agresivními tvary, i když to po hříchu bývají bez FC nestabilní jedovaté potvory
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
Ono když už něco dostane punc od Team Black Sheep, tak je to záruka extra kvality a to dílenské zpracování s tou vší bižuterií mají fakt pěkný, jako to mívá u dražších modelů eFlight. Je tu i nějaká řídící jednotka, ale ani INAV, který je dnes téměř všude standardem, nestojí nijak závratnou částku. Tak by mě fakt zajímalo, co za přidanou hodnotu v tomto modelu zvedá tu cenu tak závratně
Holý kit stojí 190 USD: https://www.team-blacksheep.com/product ... mojito_kit
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)