:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

The Last of Us - seriál

Diskuse o vašich oblíbených filmech, seriálových novinkách, dokumentech, Youtube videích atd.
Odpovědět
LEON
Admin
Admin

The Last of Us - seriál

Příspěvek od LEON »

Chtěl bych se zeptat, je tu někdo, kdo viděl tento seriál The Last of Us až po tom, co hrál stejnojmennou hru The Last of Us? Zajímaly by mě vaše názory ohledně srovnání tohoto seriálu a jeho herní předlohy, příběh, herci atd. Slyšel jsem totiž, že zrovna u tohoto seriálu je obrovský rozdíl v pohledu na něj v závislosti na tom, jestli jste před tím hráli herní předlohu, nebo nikoliv. Já osobně jsem si tento seriál zamiloval a hru jsem hrál až mnohem později, kupoval jsem si ji prakticky hlavně kvůli tomu seriálu (FPS ani RPG hry s přísně lineárním příběhem mě totiž jinak moc nelákají, mám raději spíš Open World Sandbox styl her). Z mého pohledu mi byla seriálová představitelka Ellie (Bella Ramsey) naprosto nesympatická, v každém díle na mě působila jako prakticky na přesdržku :shock: Proti herečce samotné nic nemám, ale prostě mi nesedělo, jak tu roli Ellie ztvárnila, mnohem raději bych tam viděl nějakou herečku s jemnějším vystupováním, podobnou spíš té originální herní "cute" Ellie :roll: Proto bych rád slyšel názor nějakého hráče, který viděl tento seriál až po dohrání této hry ;)

Moje oblíbená scéna ze seriálu The Last of Us:

Recenze hry The Last of Us:
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

Odpovědět

Zpět na „Filmy, seriály, dokumenty a jiná videa“