Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Fly Fish FPV glider, AtomRC
- REX
- Admin
Fly Fish FPV glider, AtomRC
Povedený dvoumotorák, malý, lehký, svižný, výkonný, velmi příjemný a hodný na pilotáž! Samé superlativy, ale na nic co by bylo třeba vytknout jsme fakt s klukem nepřišli... Provozujeme bez FPV. Hodnější a přitom krásně svižné éro jsme dlouho neřídily!

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
- LEON
- Admin
Re: Fly Fish FPV glider, AtomRC
Po tomhle éru už jsem taky dlouho koukal, právě kvůli té SUB250 kategorii, jakou dobu letu z toho dvoumotoráka dokážete při běžném způsobu létání vyždímat?
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete
(Pro přidání pište SEM)

- REX
- Admin
Přesně tak, kategorie sub250 a ještě dvoumotorák, to je prostě paráda
hele ještě jsem nedobíjel, ale mám tam 3S 650mAh, na časovači na plyn 5 minut a asi to bude akorát...

- REX
- Admin
Jedny baterky jsem dobíjel 550mAh a druhé 380! Je vidět že máme s klukem každý jiný styl létání

- REX
- Admin
A konečně slíbené video. Natočené je při nižších rychlostech na kochačku, po naložení pod kotel a dynamičtějším létání se při natáčení snadno ztratí na obloze a není nic moc vidět

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek