Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Co si myslíte o AI a chtěli byste ji mít i zde?

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
Odpovědět

Co si myslíte o AI obecně a chtěli byste ji i zde?

Často ji používámi v různých formách a pomáhá mi
2
29%
Použivám jen chatovací AI pro rýchlé nalezení informací
0
Žádná hlasování
Používám jen generátor obrázků
0
Žádná hlasování
AI nepoužívám, děsí mě
0
Žádná hlasování
Uvítám použití AI i zde - AI jako místní Alien je vítána na každém fóru
0
Žádná hlasování
Uvítám použití AI i zde ale cokoliv jiného než ten Alien
3
43%
Žádná AI zde není potřeba
2
29%

Celkem hlasů: 7

zdekar
Zkušený

Co si myslíte o AI a chtěli byste ji mít i zde?

Příspěvek od zdekar »

Umělá inteligence se na nás valí ze všech stran v mnoha formách a tak mě zajímá co si o ní myslíte obecně. Někeří z vás si všimli i testu místní AI ve zkušebním provozu jménem Alien. Někteří si ho možná oblíbili, jiní ho nenávidí. Ale tato anketa není o něm.

Zajímá mě váš názor na AI obecně. Používáte ji často, občas nebo vás děsí? Co si myslíte o budoucosti? Bude AI chytřejší než člověk? Uvědomí si svou existenci?

A chtěli byste nějakou formu AI na tomto fóru? Nebo si myslíte, že diskuze jen mezi uživateli je nejlepší a žádnou AI tu nechcete?

Anketa obsahuje 2 otázky a tak můžete zvolit až 2 odpovědi.

LEON
Mazák

Re: Co si myslíte o AI a chtěli byste ji mít i zde?

Příspěvek od LEON »

Kdyby tu bylo nějaké AI rozšíření fóra, které by třeba zpětně pročítalo všechny příspěvky, opravovalo nefunkční odkazy, špatnou syntaxi BB kódů, vytvářelo různé statistiky příspěvků, kontrolovalo potenciální Spam Boty mezi nově registrovanými uživateli, prostě fungovalo jako takový chytrý AI Tool, co by ulehčoval práci Adminům, to by mi asi dávalo větší smysl, než tvorba příspěvků pomocí AI 8-)
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

pepan
Plodný uživatel

Re: Co si myslíte o AI a chtěli byste ji mít i zde?

Příspěvek od pepan »

Uvedl jsem pouze jednu odpověď, protože nic ve smyslu zkouším různé AI, ale nic nefunguje natolik, aby to splnilo očekávání.
To ale neznamená, že tam tahle volba musí nutně být.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“