Mohou u mne přistát zbytky tohoto modelu.
Křídlo o rozpětí 1500 mm s křidélky vypadá naprosto OK, ale o tom trupu to už neplatí.
Z toho je už pouze zdravý zbytek s ocasními plochami do V.
Bude to nejspíš rychlík a navíc s křidélky...
Jak by jste řešili zprovoznění?
1. Domodelovat ten scházející trup?
2. Sehnat či postavit nový?
3. Osadit to motorem?
4. Jinak, ale jak?
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Model po havárce - opravovat? Ano/Ne
Model po havárce - opravovat? Ano/Ne
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- REX
- Mazák
Re: Model po havárce - opravovat? Ano/Ne
Do toho bych já osobně nešel. Tak jak to vidím na fotkách je na tom moc práce, s ne úplně jistým výsledkem a letovými vlastnostmi....
Ale jde o to, jaké má kdo priority, pro mě nezajímavé, jiný do toho zase s radostí vloží svůj um, čas a práci a třeba to je za hodně zajímavou cenu, řekl bych i jen za odvoz.
Ale jde o to, jaké má kdo priority, pro mě nezajímavé, jiný do toho zase s radostí vloží svůj um, čas a práci a třeba to je za hodně zajímavou cenu, řekl bych i jen za odvoz.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
OK, díky všem za rady!
Koketoval jsem s myšlenkou zakoupení hotového trupu, ale ta cena byla 2-3 násobkem co bych za to z fotek dal...
Odpískal jsem to spíše proto, že to bude rychlík a navíc s křidélky, s těmi to zatím neumím...
Koketoval jsem s myšlenkou zakoupení hotového trupu, ale ta cena byla 2-3 násobkem co bych za to z fotek dal...
Odpískal jsem to spíše proto, že to bude rychlík a navíc s křidélky, s těmi to zatím neumím...
- REX
- Mazák
Hotový trup by byl řešením, ale je mi jasné, že pak by to bylo finančně úplně někde jinde.... A z křidélek žádný strach, je to s nimi v pohodě, ale pokud nejsou zkušenosti, tak tohle éro by na učení s nimi rozhodně nebylo to pravé!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...