:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

ERO II

tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: ERO II

Příspěvek od tomáš-lično »

Ano,máš pravdu,já chtěl prostě už po ak dlouhý době ukázat že to mám :roll: samozřejmě to upravím ještě :) jo,s potahem jsem se taky neskutečně pral,i když se začátku zdálo že to bude OK :) Vlies není nic moc mo :oops:
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

tomáš-lično píše:Ano,máš pravdu,já chtěl prostě už po ak dlouhý době ukázat že to mám :roll: samozřejmě to upravím ještě :) jo,s potahem jsem se taky neskutečně pral,i když se začátku zdálo že to bude OK :) Vlies není nic moc mo :oops:
Aha já nevěděl, že to nemáš ještě úplně hotové....
Co se týče potahování, to dodnes moc nemusím, kdyby tak éra lítala jen v kostře to by mi vyhovovalo :lol: :lol:
A vlies.... jednou jsem ho zkusil a nějak mi to nesedlo a byl jsem rád, že jsem to mohl potáhnout Ply-spanem a naposled Bristol a Litespan, taky z něj nejsem dvakrát nadšený :( :( na malá éra u mě furt výtězí vylakovaný papír, ale ta pracnost :?
Hele v kolik ty vstáváš? Skoro mě zamrazilo když jsem viděl čas přískěvku :mrgreen:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

:D Ten čas je vpohodě,vstávám v 5:30,ale to kvůli tomu že momentálně mám na povinnou četbu 10 dní a chybí jaksi 300 stránek :D a učím se ráno a když zbyde čas tak se přesunu k počítači :D

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Pokud bylo kde, povinnou četbu jsem zásadně opisoval :mrgreen: ale něco málo jsem taky přečetl.

tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

:mrgreen: :mrgreen: To já ji do čtenářskýho deníku opíšu,ale při písemce bude problém :D jinak ERO asi nebudu ničím stříkat abych to nezkazil ještě víc :) dám jen samolepky co jsem k tomu dostal a to bude vše :)

hashpi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hashpi »

Tak jak to lítá? :D A už víš co budeš stavit další? :)

tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Tak lítá super,ale trošku jedno nevydařený přistání,teda spíš hod,takže rup se mi zlomil na půl,tak to musím opravit :) no další model už je troškurozestavěnej,ale zatím jsem o ně nechtěl moc dávat vědět,vedět o tom zatím ví jen pár lidí :P

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

...tak se pochlub a nebo alespoň naznač co by to mělo být, popř velikost, nebo pohon ;)

tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Elektro,původně spalovák,jeden z členů tady na fóru ho už stavěl,tak to možná poznáte :) už je to teda akrobat,ale přesvědčili mě že konstrukce je jednoduchá :)

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

tomáš-lično píše:Elektro,původně spalovák,jeden z členů tady na fóru ho už stavěl,tak to možná poznáte :) už je to teda akrobat,ale přesvědčili mě že konstrukce je jednoduchá :)

Už asi vím 8-) , co dodat, myslím, že dobrá volba, i s akrobatem se dá létat normálně na pohodu a na kulturní výchylky kormidel... tak ať se daří ;)

Odpovědět

Zpět na „Modely letadel, jejich detaily, plánky a návody“