Bristol Scout a večerní létání
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bristol Scout a večerní létání
Už jen ty motory Váhově to taky jde. S prijímačem, servy a lipo jsem 22g a 25g pod hmotností na plánu. S motorem a ESC bych se měl tedy vejít do letovky.
Ten můj foťák v mobilu pěkně deformuje obraz Minule vyfotil fokkeru pravý konec křídla rovný, teď zase pokřivil podvozky Ve skutečnosti je to v rovině - REX
- Mazák
Krasavci, palec nahoru!!!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Takhle mu to sluší víc . Večer jsem ho ještě stříknul. Barvy jsem míchal od oka a hodně ředil. Nárust hmotnosti na kompletní nástřik i ze spodu 2,32g.
Na výplet tu mám hodně tenkou, ale fakt pevnou světlou nit. Nebo použít tlustší a tmavou aby byla víc vidět?
Na výplet tu mám hodně tenkou, ale fakt pevnou světlou nit. Nebo použít tlustší a tmavou aby byla víc vidět?
- REX
- Mazák
Na výplet určitě tmavou, ať je vidět, vždyť u originálu je to taky pěkně na očích
No a jinak, barevně se ti to teda mega-maximalne-perfektne povedlo!!! Klobouk dolů palec nahoru!
Tohle nemůžu mým klukům vůbec ukazovat..... Raději
No a jinak, barevně se ti to teda mega-maximalne-perfektne povedlo!!! Klobouk dolů palec nahoru!
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Letu zdar
Venku je tak krásně, počasí přesně pro pomalolety a já stále cěkám na motory
Výplet hotov, kulomet s pilotem taky a motory teprve včera opustily Čínu. Má to jít přes Holandsko tak pokud to půjde letadlem budu čekat ješte víc jak týden, pokud lodí,...radši nemyslet
Teď jdu hledat inspiraci pro zbarvení scouta. Nejspíš něco neokoukaného.
Venku je tak krásně, počasí přesně pro pomalolety a já stále cěkám na motory
Výplet hotov, kulomet s pilotem taky a motory teprve včera opustily Čínu. Má to jít přes Holandsko tak pokud to půjde letadlem budu čekat ješte víc jak týden, pokud lodí,...radši nemyslet
Teď jdu hledat inspiraci pro zbarvení scouta. Nejspíš něco neokoukaného.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju, ale podle předlohy to chtelo jestě trochu světlejší a malinko víc hnědé. Ale takhle se to blbě trefuje, namíchám od oka podobný odstín s předlohou a jak uschne je trochu jinýREX píše:Na výplet určitě tmavou, ať je vidět, vždyť u originálu je to taky pěkně na očích
Tak co kluci jak pokračují? Kdybych měl motor tak prvně taky lítám a na barvy už by asi nedošlo
- REX
- Mazák
No ale barevné provedení se mi líbí a jestli je odstín trochu takový nebo makový není podstatné, jako celek povedený!
V pátek jsem vyměňoval na Bristolu motor, jelikož byla na starém drobná závada a za letu se rozpadl (nedržel červík ale půjde opravit) tak jsem dal nový, aby měl pak s Fokkerem úplně identický pohon
Když se mi bude chtít a zadaří se, příští týden by mohl Fokker létat, ale zatím jen bílý, bez barevné úpravy, maximálně s černými kříži, ale Unikolky už mám u svého dodavatele Barev/laků objednané
V pátek jsem vyměňoval na Bristolu motor, jelikož byla na starém drobná závada a za letu se rozpadl (nedržel červík ale půjde opravit) tak jsem dal nový, aby měl pak s Fokkerem úplně identický pohon
Když se mi bude chtít a zadaří se, příští týden by mohl Fokker létat, ale zatím jen bílý, bez barevné úpravy, maximálně s černými kříži, ale Unikolky už mám u svého dodavatele Barev/laků objednané
- REX
- Mazák
Bristol má už protivníka, viz druhé vlákno...
Už se těším na společné létání a trochu bojování
Snad budou časem nějaké fotky, nebo video.
Už se těším na společné létání a trochu bojování
Snad budou časem nějaké fotky, nebo video.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Už lítá?
Moje motory jsou teprve v holandsku Jestli to nestihnou doručit a odbavit na celnici tak mne to vyjde pekne draho a ještě budu platit DPH.
Unikolky používá občas i kluk na vytvarné věci do školy. masky,....
Moje motory jsou teprve v holandsku Jestli to nestihnou doručit a odbavit na celnici tak mne to vyjde pekne draho a ještě budu platit DPH.
Unikolky používá občas i kluk na vytvarné věci do školy. masky,....
- REX
- Mazák
Buď v klidu jestli se to zpozdí, ještě to nevstoupí v platnost, bo žijeme v Čechystáně a ještě nebyl schváleny nějaký navazující zákon, nebo kterýho čerta, takže ani tohle zatím nemůžou vyžadovat...