A udělal si alespoň něco, to se taky počítá!

a budou trochu čumět.  Kdybych dal MVVS 4,0-mají zase velké výfuky. OS Maxík by  se vešel líp a byla by možnost větší kubatury 35AX, ale ta investice
 a budou trochu čumět.  Kdybych dal MVVS 4,0-mají zase velké výfuky. OS Maxík by  se vešel líp a byla by možnost větší kubatury 35AX, ale ta investice 

. Já asi postavím nejdřív trup, ocas a část křídel a pak se rozhodnu podle hmotnosti.
 . Já asi postavím nejdřív trup, ocas a část křídel a pak se rozhodnu podle hmotnosti. Jsem zvědavý co  odepíše a jak se k tomu postaví.
 Jsem zvědavý co  odepíše a jak se k tomu postaví. 

A pokud to udělám na plechové motory, tak to bude ještě jednoduššíhashpi píše:O to to máš jednodušší. Já asi postavím nejdřív trup, ocas a část křídel a pak se rozhodnu podle hmotnosti.
Dnes mi přišla folie z číny, Modrá metalíza vypadá dobře, ale místo stříbrné mi ten ocas poslal šedouJsem zvědavý co odepíše a jak se k tomu postaví.

.Když tak různě čtu kolik lidí kupuje tuhle folii tak jsem to chtěl vyzkoušet. Jinak jsem vždycky používal Oracover.
 .Když tak různě čtu kolik lidí kupuje tuhle folii tak jsem to chtěl vyzkoušet. Jinak jsem vždycky používal Oracover.

Aspoň nemusím zacházet dál.
 Aspoň nemusím zacházet dál. a postrašit je  nebo zdrsnit jednání. Když nereagují, zastavit platbu na pay a pak okamžitě odepisují
 a postrašit je  nebo zdrsnit jednání. Když nereagují, zastavit platbu na pay a pak okamžitě odepisují  

Nebo když jím tam napíšeš negativní recenzi
 Nebo když jím tam napíšeš negativní recenzi  , tě prosí abys to smazal a vše urovnají k tvé spokojenosti.
 , tě prosí abys to smazal a vše urovnají k tvé spokojenosti. 

to si mu ho určitě poslal zpět ne?!
  to si mu ho určitě poslal zpět ne?!  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: ClaudeBot a 0 hostů