:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Extra 300 od Nine Eagles

Modely, které nelze zařadit do žádné jiné kategorie.
Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Extra 300 od Nine Eagles

Příspěvek od Pajas »

Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob

zdekar
Zkušený
Zkušený

Re: Extra 300 od Nine Eagles

Příspěvek od zdekar »

Připadá mi to jako trochu obratnější Funtic :)

Vysílačka je stejná, cena taky, rozpětí taky... akorát se zdá, že s tím půjde udělat trochu víc akrobacie. Funtic jsem chvíli řídil a celkem to šlo až na to, že foukalo a řídil jsem to v jiném módu než lítám :D Myslím, že tohle bude taky v pohodě, jen možná už ne jako první letadlo pro děti kolem 8 let, jako jde ten Funtic :)

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Pro koho to je? Jak je starý? atd. Myslet si o tom můžu spousty věcí, záleží na okolnostech koupě. ;) :lol:
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

Ahoj, mám wing dragona a v pohodě s ním lítám třeba přemet.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Tak přemet je základ. To by mělo vzládnout každé letadlo. Tohle by mohlo třeba i lepší dělat výkruty, let na zádech apd. Ale z toho videa to moct poznat nebylo, tam se s tím nějak bál lítat takovéto prvky :)

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Jak psal Karas... Pro koho by to mělo být? Pokud jako tvoje druhé letadlo, tak proč ne.

Ale spíš bych doporučil už koupit lepší vysílač (něco na úrovni Optic 6) a k tomu nějaké ARF letadélko nebo stavebnici. V tomto rozpětí mám Foxe od Multiplexu (letadélko za 300,- + vlastní elektronika z číny asi za 1000,-). Létá to pěkně :)
Tady je pěkné video (není moje):
http://www.youtube.com/watch?v=vGMhvT-kDFw

Jinak z foxe můžeš udělat:
- akrobat
- poletuchu
- bezmotoráka
- závodní letadlo
- dvoutrupé letadlo
- hydroplán (s plováky)
- jet s elektrodmychadlem
... no co tě napadne ;-)

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

zdekar píše: Jinak z foxe můžeš udělat:
- akrobat
- poletuchu
- bezmotoráka
- závodní letadlo
- dvoutrupé letadlo
- hydroplán (s plováky)
- jet s elektrodmychadlem
... no co tě napadne ;-)
Ano můžeš, ale ne všechno k něčemu bude. Hydroplán? To si neumím představit, ikdyž by jsi tam dal plováky, tak by trup byl celkem dost pod vodou, takže by to jistě nabíralo vodu. Co je to závodní letadlo?
Jet s elektrodmychadlem?
:?: ;)

Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

Jo a ještě tam mám apsáno, žemi je 13 ale nevím jestli to je vidět. Fox může bejt dobrý éro, ale to bych pak potřeboval poradit jak s úpravou. Na Vánoce by to mohlo vyjít :D. Nic drahého vymejšlet nemůžu, (2500Kč a výše - nedoplatil bych se). Jinak ten akrobat FOX pak umí asi hodně věcí, že? A stačily by serva za pár kaček. Motor o jakém výkonu, případně kv?

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Pajas píše:Jo a ještě tam mám apsáno, žemi je 13 ale nevím jestli to je vidět. Fox může bejt dobrý éro, ale to bych pak potřeboval poradit jak s úpravou. Na Vánoce by to mohlo vyjít :D. Nic drahého vymejšlet nemůžu, (2500Kč a výše - nedoplatil bych se). Jinak ten akrobat FOX pak umí asi hodně věcí, že? A stačily by serva za pár kaček. Motor o jakém výkonu, případně kv?
A lítáš s něčím? Věk tu nehraje až takovou roli, pokud umíš lítat, leda ve financích. ;)

Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

Výše jsem psal, že lítám s wing-dragonem. A přemet zvládnu :). Ale chce to na plnej plyn a ještě "rozjezd" z větší vejšky, jinak se nepovede.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní“