Až včera večer, teda spíš v noci jsem dodělával zbytek. Musel jsem ještě o proti plánu vyztužit trup aby byl pevnější v krutu.
Do jara máš ještě 3-4 měsíce a to stihneš určitě.

hashpi píše:Času by bylo víc, ale prcek nechce jít po obědě spát poslední dobouTaky mne zdržel kryt motoru. I ty velké šprcky se pokaždé roztrhly a pak jsem musel vymýšlet jinou separaci.
Až včera večer, teda spíš v noci jsem dodělával zbytek. Musel jsem ještě o proti plánu vyztužit trup aby byl pevnější v krutu.
Do jara máš ještě 3-4 měsíce a to stihneš určitě.Mimochodem co teď stavíš za éro? Ať mám nějakou inspiraci pro další stavbu.
hashpi píše:Tak to musela být velmi zajímavá příhoda s náckem![]()
![]()
Úplně to živě vidím jak kouká na stěnu a pak se opatrně podívá na tebe![]()
Honem do stavby ať je na co koukat, už se nemůžu dočkat.
Já se teď chystám taky na ww2. Éro se mi letově a celkově zamlouvá, "ALE" díky současné světové situaci mně silně vadí země původu. I když je to z jiné doby, pořad tu visí to velké ALE![]()
![]()
Mám tu v zásobě ještě hodně motorů a musím je postupně někam osadit.
Co se týče Porterfielda tak snad to lítat bude. Musím ještě seřídit pořádně motor. Původně jsem to chtěl udělat dnes a pojezdit s ním po dvoře, ale byl tam opět šílený nárazový vítr. Tak uvidím v týdnu.
Nečekej a jednejsedím v teple domova s manželkou poblíž, tak jsem spokojený a čekám co bude