Ako som začal s modelárčinou? Je to dávno, na jeseň roku 1970 to všetko vypuklo, na učilišti som postavil svoje prvé lietadlo zo stavebnice IGRA, bolo to PINTO na gumový pohon, nasledovali vetroň SEAGUL, upútance Jak 9, Airacobra..., na vojne som postavil svoju prvú loď - Torpédoborec 40, potom to bola plachetnica PIRAT, ktorá čakala na stavbu niekoľko rokov, nedokončil som ARTURa... a nastala dlhááá prestávka, cca 10rokov nazad som sa k ARTUROVI vrátil, dnes mu velí kapitánka-ktorá velí aj v domácnosti

, prišiel FALKE, nejaký rýchlik od Graupnera PHANTOM88, dnes sa znova vraciam tak pol/napol - modely a rybárstvo..., som na dôchodku, budem mať 70rokov tak sa snažím okrem domácich povinností zaoberať aj niečím čo ma teší a zároveň upokojuje. Okrem týchto koníčkov ešte športujem - behám, začal som v roku 2016 pár km denne, v súčasnosti behám hlavne pol maratóny a mám za sebou aj dva maratóny MMM Košice. Dnes mám rozostavanú rybársku loď - dal som jej meno MARTA, predloha je papierová vystrihovačka, snáď sa podarí ju dokončiť tak aby sa na vodu dostala túto jar.