úprava vrtule

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
zdekar
Zkušený

Re: úprava vrtule

Příspěvek od zdekar »

LV píše: u motorizovaného vetroňa treba navrhnúť pohon tak, aby model stúpal maximálne minútu a pri plachtení sa v pohode uchladí motor aj akumulátory aj cez miniatúrne otvory.
Jasný. :) Copak o to, pohon tak navržený je, ale člověk občas není tak navržený aby na motor letěl jen max. tu minutu a pak jen plachtil. ;-) :lol:

LV
Znalý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LV »

zdekar píše: Jasný. :) Copak o to, pohon tak navržený je, ale člověk občas není tak navržený aby na motor letěl jen max. tu minutu a pak jen plachtil. ;-) :lol:
S dobre navrhnutým pohonom musíš byť za minútu v stratosfére.
Nie som zlý, iba rýpem. Do menej chápavých.

frantaletec
Plodný uživatel

Příspěvek od frantaletec »

zdekar navrhuje:,tak mě ještě napadá možnost kabinu (tedy kryt kabiny) upravit tak, že by se posadil o kousek výš (část by se asi musela odříznout). Tím by vznikla mezi krytem a kabinou menší mezera, kudy by mohl pronikat vzduch.

Ale to se mi jeví jako dobrý nápad.Člověk se pořád snaží,aby všechno sedělo,lícovalo,ale v tomhle případě by to asi nebyl tak drastický zásah než vrtat další otvory.Dík za inspiraci.

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

LV píše: S dobre navrhnutým pohonom musíš byť za minútu v stratosfére.
Kdybych to nechal letět minutu, tak už bych to pak neviděl. Ale spíš jde o to, že občas mám chuť dělat blbosti a lítat nízké průlety a různou akrobacii kolem hlavy a tam se to chladit nestačí. Takže buď to můžu neřešit a počkat po letu až vše vychladne nebo sundat kryt kabiny. :) Ale chápu, že u akrobata by to dobré nebylo.
frantaletec píše:Člověk se pořád snaží,aby všechno sedělo,lícovalo,ale v tomhle případě by to asi nebyl tak drastický zásah než vrtat další otvory.Dík za inspiraci.
Jsem rád, že aspoň jeden z mých nápadů ti může pomoci. :)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“