První spalovák

Vše co se týká spalovacích motorů a modelů jimi poháněných.
Odpovědět
zdekar
Zkušený

Re: První spalovák

Příspěvek od zdekar »

Pokud chceš, můžeš vložit video z vimeo i přímo do stránek. Jak se to dělá viz zde:
http://RCfree.EU/viewtopic.php?f=4&t=128

martin104
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Ahoj kluci taky špekuluju o spalováku. Je na čase udělat krok dál :lol: . Mám vyčíhnuto toto http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/EDGE-540/392130/ a nebo toto http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Cessna-182/392126/ . Osobně mě táhne víc to EDGE :lol: ,ale cessna je větší a má benzínový motor což je myslím dost plus . Elektro katana je super,ale v pondělí jsem zalétával kamarádoj cessnu 1.6m rozpětí s motorem ASP 6.5 cmm a teď když jdu létat se svojí katanou ( od VA MODELS, rozpětí 1m) tak si připadám, že jdu pouštět draka :lol: .

Michal
Zelenáč

Příspěvek od Michal »

Já osobně bych si vybral asi tu Cessnu. Tenhle typ letadel se mi prostě líbí a ta velikost i cena jsou zajímavé. Ale Edge taky nevypadá špatně.
Optic 6 - 2,4GHz, Easy Glider Pro, Mentor, Extra 300

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

JJ, taky se přikláním k Cessně, ikdyž se mi zase tak nelíbí, ale je tam benzín. Nechtěl bych živit ASP 91 to bude pěknej žrout. Ikdyž k tobě se víc hodí ten Edge, ta cessna asi nebude tak obratná. :lol:
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

martin104
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Karas mě prokoouknul, zatím na 98 % vyhrává EDGE 540 ;) je tam sice ASP 91 ale ve 4 taktu a výdrž ve zvduchu je někde kolem 16 min na nádrž, tudíš to žere míň než 2 takt. Když to dobře půjde tak bude do prvního sněhu v mojí letecké garáži :lol: . Už se na něj teším. Pak uděláme s karasem společný průlet :lol: :lol: :lol:

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

martin104 píše:Karas mě prokoouknul, zatím na 98 % vyhrává EDGE 540 ;) je tam sice ASP 91 ale ve 4 taktu a výdrž ve zvduchu je někde kolem 16 min na nádrž, tudíš to žere míň než 2 takt. Když to dobře půjde tak bude do prvního sněhu v mojí letecké garáži :lol: . Už se na něj teším. Pak uděláme s karasem společný průlet :lol: :lol: :lol:
JJ, dneska jsem si taky trochu zaakrobatil. Od té doby co má bellanca jedno servo na křidélka tak je to plnokrevník. Krásný výkruty, ale ještě musím natrénovat výkrut na 4 doby.
Takže už máš toho edge objednanýho?
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

martin104
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

To si piš :D jen se čeká na vyučtování za opravu auta :lol: pokud zbudou kačky tak jdu do něj co nevidět . Pokud nezbudou tak hned po výplatě

martin104
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Ahoj ve spolek , sice to není zas tak uplně moje kevní skupina,ale co řikáte na toto http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Pi ... ub/390755/ to bude snad i plachtit samo :lol: . jen ten motor se mě zdá slabej.

martin104
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Ahoj piloti chtěl bych vás poprosit o radu. Chci si koupit do foroty žhavící svíčku do motoru ASP 8.5ccm. Poraďte jestli je lepší teplá nebo studená. Děkuji za reakce.

vitstar
Plodný uživatel

Příspěvek od vitstar »

Tak to záleží od mnoha věcí :o Hlavně jaké létáš palivo zda nitrované či ne. Pak taky záleží na teplotě okolí. Pokud máš na motoru svíčku a chodí ti s ní tak kupuj ty samé. To je základ. :mrgreen:

Odpovědět

Zpět na „Modely na spalovací motory“