JOJO
Re: JOJO
Dneska mne hnusné počasí přinutilo trochu poklidit v dílně a narazil jsem na JOJÁčka rozbitého. Tak jsem tak na něj koukal a možná by šel opravit ,ale bylo by to na dosti dlouhé lokte. Pak mě do oka padl na model bazaru DIABLOTIN . Je to vlastně větší JOJO, ale má už výškovku ovládanou dvěma servy , což je perfektní při akrobacii. Nechá se mixnout křidélka s (půlenou) výškovkou a to pak jsou výkruty . Myslím si, že motor MVVS 12.7 s diablotínem 150cm a váhou nějakých 2.8 kg bude pěkně cvičit.Teď už je to jen otázka peněz.
Dnes jsem uspěšně potáhnul a tím téměř dokončil opravu JOJÁKA. Ještě mne čeká oprava motoru a dovážení letadla + nějaké další drobnosti. Jen doufám že joják bude opět létat jako dřív .
- Přílohy
-
- IMG_6353.JPG (107.9 KiB) Zobrazeno 3974 x
-
- IMG_6352.JPG (108.51 KiB) Zobrazeno 3974 x
Oznamuji že JOJO je opět v plné letecké bojeschopnosti. Dnes proběhl zálet a naprosto super. Nikam se neztáčí ani nekroutí. Mám radost, že si mohu zase akrobatit ..
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Supr zpráva! Tak ať slouží déle než 2x předtímmartin104 píše:Oznamuji že JOJO je opět v plné letecké bojeschopnosti. Dnes proběhl zálet a naprosto super. Nikam se neztáčí ani nekroutí. Mám radost, že si mohu zase akrobatit ..
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.