Ono pro tu nejjednodušší variantu FPV stačí pořídit jen tu miniaturní nakolikagramovou kamerku s integrovaným video vysílačem (cca 500-1000kč), kterou strčíte do kabinky vašeho RC modelu a napojíte pro napájení do přijímače místo serva (u 5V verze) nebo odbočkou na pohonný akumulátor:
https://www.rcfree.eu/viewtopic.php?f=101&t=898
a pak už jen pořídit FPV analogové brýle. Jen u tohoto nejlevnějšího analogového FPV videa člověk nemůže očekávat nějakou kvalitu obrazu, jako u digitálního FPV za 20 tisíc. Nicméně já si na to nízké rozlišení těchto malých levných analogových FPV kamerek zvykl a užívám si FPV létání i se SUB250 modýlky. Když je pěkné slunečné počasí, tak je ten obraz i s tímhle levném FPV pro mě koukatelný (v FPV brýlích na malých displejích je ten obraz citelně hezčí, než pak při přehrávání roztažený na PC monitoru)
Takže je to především o tom sehnat nějaké použitelné FPV brýle. Do nových dražších analogových bych dnes už nešel, protože dnes už daleko lepší digitální FPV dost zlevnňuje a přibližuje se k ceně kvalitních drahých analogových brýlí. Takže bych spíš volil nějaké lepší ale použité analogové FPV brýle z druhé ruky, než nové Low Cost s horším obrazem. Např. SkyZone 02, SkyZone Cobra X, občas se objeví za zajímavou cenu i kvalitní FastSharky, jak se jich majitelé při přechodu na digitální FPV postupně zbavují.
Ty mikro VTX kamerky jsou levná a nejjednodušší cesta jak začít s FPV, protože člověk nemusí řešit zástavbu VTX, výběr vysílací FPV antény, kompatibilitu FPV kamery s VTX a další věci. Nicméně pokud člověka peníze nepálí a je ochotný investovat aspoň 20 tisíc za digitální FPV, dostane Full HD obraz v perfektní kvalitě bez jakýchkoliv ruchů i třeba 7km daleko, takže obecně bych dnes začátečníkům doporučoval digitální FPV, to je budoucnost, analogové FPV postupem času zřejmě zcela zmizí. V tom ale já radit nemůžu, tolik peněz jsem zatím v FPV utopit nechtěl