pepan píše:Jsem děsně nerozhodný.
Poraďte v této kategorií něco hodného, pomalého, ale třeba už s křidélky. Klidně si to postavím, dokonce i pouze z plánku...
Tak když to vezmu podle sebe, začínal jsem na konstrukčním balzovém éru, 1m rozpětí, ještě stejnosměrný motor na 8čl NiCd, hmotnost těsně pod 200gramů, výkon mizerný, ale letové vlastnosti pro začátečníka téměř dokonalé. Naučil jsem se s ním jako samouk velmi rychle, ale nehody a opravy mě neminuly! V dnešní době by byl EPP nebo Depron vhodnější, opravitelnější, nerozbitnější..... Je to tento model, jen v originálním měřítku podle plánku:
viewtopic.php?f=7&t=773&p=8197&hilit=Porterfield#p8197
A hned druhý model bylo samokřídlo z EPP o rozpětí 900mm, také se stejnosměrným motorem a NiCd články, ale oproti Porterfieldu už výkonnější, obratnější, zábavnější. Stejně jako s Porterfieldem jsem s ním létal velmi dlouho! Po nějakém čase jsme postavil samokřídlo konstrukční, balzové a tam byly letové vlastnosti ještě zase úplně někde jinde, co se týče výkonnosti motoru, už jsme použil střídavý motor a Li-Pol....
Balzové křídlo podle původního EPP podle plánku:
viewtopic.php?f=39&t=566
A co se týče samokřídla Rapier které zmiňuje joskapilot, myslím že jako druhý model úplně v pohodě a když se při stavbě bude trochu dbát na nízkou hmotnost, věřím že se v pohodě i do těch 250-ti vejde a bude svatý klid s legislativou!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...