:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Multiplex Fox

Letadla, vrtulníky, lodě atd. Vše co se dá ovládat a trpaslíci zajišťují správný funkčnost.
zdekar
Zkušený
Zkušený

Re: Multiplex Fox

Příspěvek od zdekar »

Tak to je fajn, že ti zas lítá. :) Oba dva moji foxové jsou teď ve stavu rozebranosti, jelikož nějak přestali létat. Až bude venku pěkně, tak je zas zkusím dát dokupy.

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

zdekar píše:Až bude venku pěkně, tak je zas zkusím dát dokupy.
To vypadá jako by jsi stavěl letadla jen venku a když je hezky :lol: :lol: :lol:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

tomíno
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomíno »

sak je venku takovy vedro ze se to neda :D nejlepsi zalizt do garaze do chladku a kutit ne? :D
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

tomíno píše:sak je venku takovy vedro ze se to neda :D nejlepsi zalizt do garaze do chladku a kutit ne? :D
Tak s tou garáži jsem měl dneska úplně stejné plány, večer si do ní zalíst a kutit....
A jaké překvápko, když bylo uvnitř 28stupňů!!!!! No jo, nechal jsem v ní dneska 2x vychladnout mého 5ti válcového miláčka 8-) a to jsem mu ani moc nenakládal :lol:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Jo, rád stavím na čerstvém vzduchu. Nesmí ale pršet nebo moc fučet vítr a musí být tepleji... tak těch 23°C aspoň, ale né zas moc vedro. No ale takové podmínky moc často nejsou no a proto mi stavba trvá vždy tak strašně moc dlouho :lol: Teď je sice vedro, ale s přestávkami se stavět dá :) No ale teď mám v plánu něco jiného, takže Fox musí počkat :D

Bobek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bobek »

Tak venku je to paráda.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Modely“