Motor budeš mít ve předu nebo vzadu? Jinak váha pěkná.
Dobrej odhadzdekar píše:Jaké to má rozpětí? Podle velikosti té krabičky od sirek odhaduju tak 50cm.![]()
Motor budeš mít ve předu nebo vzadu? Jinak váha pěkná.
Ještě jse s tím nelítal, jak jsem odpálil to servo, nešlo to a když jsem po čase sehnal jiné, už jsem do toho neměl elán abych to dodělaltomíno píše:Tak jak, uz si s tim byl ve vzduchu? planuju si udelat nejaky maly letadylko a vyhlid sem si shodou okolnosti uplne stejnou elektroniku. byl bych rad kdyby to bylo trosicku premotorovane a schopne visu. hmotnost netusim jaka bude. rozpeti planuju 40cm a material polystyren protoze EPP doma nemam a nevim kde shanet nejaky odrezky levne. myslis ze motor je dobrej nebo mam radsi koupit http://www.emotors.cz/60-uf8co3-micro-b ... 11878.html? ma to udajne 30W namisto 12-ti a jen o 0.6g vic.
Taky nějak sám sebe nemůžu přesvědčit abych křídlo dodělal-zprovozniltomíno píše: teda pokud se k tomu dokopu
A drahá by nebyla.... ale motor je zalepený v EPP, jedno servo taky, druhé nové, mám v šuplíku, tak kdyby si chtěl, klidně přenechám. Fakt se mi do toho už nechce.tomíno píše:kdyby si treba prodaval tu elektroniku tak se zlobit nebuduale radsi to dodelej