Zdravím přítomné
Při procházené stránek Jivaro-models jsem narazil na toto:
https://jivaro-models.org/bf109_minimum ... #gsc.tab=0
Máte někdo zkušenost?
Líbilo by se mi takové letadélko, nebo nějaký jiný micro model, ale nerad bych, aby to byly vyhozené peníze!
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
MinimumRC
- REX
- Mazák
Re: MinimumRC
Jé, to je pěkný, takový roztomiloučký prcek
Zkušenosti teda žádné nemám, ale podle toho co se tam píše to vypadá že by to mělo být OK, ale samozřejmě to bude při té velikosti náchylné na poškození, hlavně o čem se tam píše je nebezpečí ohnuté hřídele motoru.... Potřeba s tím počítat, jinak to vypadá fakt dobře a použitelně!
Ale koukal jsem že tě to z US skladu a nejsem si úplně jistý jak je to odtamtud s poštovným a doručením, tak na to pozor!!
Zkušenosti teda žádné nemám, ale podle toho co se tam píše to vypadá že by to mělo být OK, ale samozřejmě to bude při té velikosti náchylné na poškození, hlavně o čem se tam píše je nebezpečí ohnuté hřídele motoru.... Potřeba s tím počítat, jinak to vypadá fakt dobře a použitelně!
Ale koukal jsem že tě to z US skladu a nejsem si úplně jistý jak je to odtamtud s poštovným a doručením, tak na to pozor!!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Re: MinimumRC
Ano, článek jsem si přečetl celý, s použitím překladače, a je mi jasné jaká jsou rizika, jen jsem chtěl vědět, jestli někdo náhodou nemá reálnou zkušenost.
A nějaké tyto modely jsou ke koupi z číny, odtamtud by to mělo být s poštou v pořádku. Jen ta cena za pár gramů modelu není úplně nejmenší, ale zase by to mohlo být jinak všechno v pohodě.
No ještě to rozmyslím a pokud koupím, dám vědět jak to chodí.
A nějaké tyto modely jsou ke koupi z číny, odtamtud by to mělo být s poštou v pořádku. Jen ta cena za pár gramů modelu není úplně nejmenší, ale zase by to mohlo být jinak všechno v pohodě.
No ještě to rozmyslím a pokud koupím, dám vědět jak to chodí.
Vzduch je stále naše moře