Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
PMR - mobilní radiostanice, východ Čech
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
PMR - mobilní radiostanice, východ Čech
Ahoj, nemá někdo přenosnou PMR vysílačku ve východních Čechách? Protože většinou lze naladit dvě stanice až na vzdálenost 50km, což není zrovna málo a stálo by to za pokec s modeláři, ne? Pokud někdo vlastníte, tak napište, můžeme si domluvit "konferenci". Spojení není stoprocentní, ale za zkoušku a za zážitek to stojí.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob
Re: PMR - mobilní radiostanice, východ Čech
Mám COBRA PMR MT 975... jednu má půjčenou i Karas, ale nevím nevím... je to tu dost zalesněná krajina. Možná tak z kopečku na kopeček ( z Přepych by to možná šlo, ale tady je to v dolíku a ještě v lesích )
-
- Plodný uživatel
Tak dnes jsme s Pajasem mluvili přes vysílačky asi hodinu ze začátku jsme hledali vhodné místo pro nejlepší signál ale pak to byla nádhera! sice jsme oba byli na kopečku,ale vzdušnou čarou to bylo asi 20 km a v životě bych nevěřil že to vysílačka na 3 km zvládne Kdyby se k nám chtěl někdo přidat příště,budeme jedině rádi akorát by to chtělo nějaký kopeček a aby ve směru vysílání nebyly žádné překážky Bylo to super!
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
To já bych mohl tak maximálně oprášit staré SíBíčko 27MHz, na které mi tu už asi 20 let sedá prach
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)