No jasně! To mě nenapadlotomáš-lično píše:Jako pouzdro pro spojku křídel na JOJOvi,který se snažím postavit
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Spojka křídel
- REX
- Mazák
Re: Spojka křídel
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Plodný uživatel
Tak mi to nedá a musím se pochlubit konečně jsem měl všechny věci,tak jsem neváhal a pustil se do laminování...
Naprostá spokojenost,dal jsem si pozor abych tu tkaninu ,,utáhl´´ a nemá to skoro žádnou vůli,akorát na průchod a duralová trubka drží krásně,ještě jednou děkuji všem za rady,ušetřil jsem tím nemalé peníze
Naprostá spokojenost,dal jsem si pozor abych tu tkaninu ,,utáhl´´ a nemá to skoro žádnou vůli,akorát na průchod a duralová trubka drží krásně,ještě jednou děkuji všem za rady,ušetřil jsem tím nemalé peníze
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš. Nakonec si sám zjistil, že na tom zas tak nic moc není Příště si uděláš třeba lamináový kryt motoru nebo něco podobného a pak se pustíš klidně i do trupu
-
- Plodný uživatel
Určitě to budu zkoušet,občas třeba něco nevyjde,ale o to to tak trochu je
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem kdysi dávno dělal laminátové trupy a komponenty na F3B a F3J, Taky se to někdy úplně nepovedlo. Ale pak se to nakonec jednoduše dolaminovalo. Chce to jen pár zkušeností, které časem získáš.