Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Ahoj. Tak nějak náhodou jsem narazil na to, že tento víkend se koná Aviatická Pouť v Pardubicích. Tak kdo chcete jet, tak je to už tento víkend (31.5 - 1.6).
Více informací na aviatickapout.cz
Asi bych jel, už jsem tam dlouho nebyl... ale na víkend pro Pardubice je hlášen déšť a to se mi zas moc nechce. Fotit se pak moc nedá, pozemní ukázky asi taky budou omezené (nebo jestli se vojáci budou plazit v kalužích vody nevím). No, třeba se ještě počasí aspoň na jeden den víkendu umoudří.
Jel bych tam jen kvůli Corsair F4U, Mustang P-51 a Spitfire. Ale ta P-38 mne štve, ta by byla taky suprová. Nejspíš asi nepojedu, nějak na to nemám čas ani peníze, přeci jenom to není jen vstupné se tam dostat.