Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Anglie
-
- Plodný uživatel
Anglie
Ahoj,tak jsem strávil týden v Anglii,se školou,ubytováni jsme byli v rodinách,bylo to super!
http://moravectomas.rajce.idnes.cz/Anglie/
http://moravectomas.rajce.idnes.cz/Anglie/
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
- REX
- Mazák
Re: Anglie
To mohlo být dobrý, co?!
Všechny fotky jsem neprohlídl, přeci jen jich je trochu moc
Ale co mě opravdu zaujalo je ten maskáčovej Triumph!!! Ten je fakt dobrej a po týhle značce moto, konkrétně i tomto typu občas pokukuju a kdyby byl tenhle u nás na prodej a já na něj měl, je můj
Prý se jim ty tříválce velmi povedly a jedou odspoda až do červenýho dalo by se říct pekelně
Všechny fotky jsem neprohlídl, přeci jen jich je trochu moc
Ale co mě opravdu zaujalo je ten maskáčovej Triumph!!! Ten je fakt dobrej a po týhle značce moto, konkrétně i tomto typu občas pokukuju a kdyby byl tenhle u nás na prodej a já na něj měl, je můj
Prý se jim ty tříválce velmi povedly a jedou odspoda až do červenýho dalo by se říct pekelně
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Plodný uživatel
Bylo to úžasný! ... No to je mi jasný,fotek je dost no Jo ten byl nádhernej! škoda že jsem neslyšel jeho zvuk
- REX
- Mazák
O zvuku týhle mašiny mi opravdu vyprávět nemusíš
Hned jsem potom procházel inzeráty jaké Triumphy se u nás prodávají a na pár pěkných kousků jsem narazil....
Hned jsem potom procházel inzeráty jaké Triumphy se u nás prodávají a na pár pěkných kousků jsem narazil....
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Plodný uživatel
Oni tam mají celkově lepší stroje,co se týče aut a motorek
Pěkný výlet Těch fotek je hafo, ale tak nějak zrychleně jsemto prolítnul
I nějakého modeláře jsi tam objevil (na tom svahu) Co to pouštěl? Letadlo nebo loďku?
I nějakého modeláře jsi tam objevil (na tom svahu) Co to pouštěl? Letadlo nebo loďku?
-
- Plodný uživatel
No to mi ani nemluv ty svahy jim pekelně závidím tam! nebo i ty útesy! tam svahoval asi ve 3m/s ale bylo to obrovský! měl tam nějakýho laminátovýho třímetrovýho větroně
Ty svahy vypadají úžasně. Ale zas na druhou stranu... až mu to z jakéhokoliv důvodu přistane dole pod kopcem, tak by on nám záviděl ty naše mírný kopečky.
-
- Plodný uživatel
Což o to pod kopcem,pod kopcem má moře a voda tam teplá opravdu není