Orion (Fara)
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Orion (Fara)
taky jsem si říkal ale jakou barvou? bilou a k tomu nějaké pruhy? červené, modré,... Když se zeptám ženské tak nejspíš řekne růžovou možná by chtělo rozlišit taky spodek a vršek, s křidélkama se chystám na f3a
- REX
- Mazák
Což třeba něco takového? Zajímavý a neokoukaný
http://www.rcalbum.com/photoView.php?id ... r=1&amode=
http://www.rcalbum.com/photoView.php?id ... r=1&amode=
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak už se to blíží k závěru a je připraveno k potáhnutí. Zatím jsem na váze s motorem, plnou nádrží, baterky, serva, přijímač , táhla , akorát bez potahu 1280 gramu
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Připraven k potáhnutí
Naposledy upravil(a) hashpi dne 19 úno 2015 14:46, celkem upraveno 1 x.
- REX
- Mazák
Moc pěkná stavbička a na model v kostře radost pohledět!!! Šikovnej.
Občas koukám na RC album a poslední dobou mi celkem padl do oka 3 metrový ,,Bird of time,, tak přemýšlím, jestli ho do budoucna nezkusím, nebo něco podobného
Občas koukám na RC album a poslední dobou mi celkem padl do oka 3 metrový ,,Bird of time,, tak přemýšlím, jestli ho do budoucna nezkusím, nebo něco podobného
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju já mám pak ještě v záloze VSO 10 a Blaník. Ale větroňů mám momentálně s orionem 4 Tak to bude spíš porterfield r150cm , Beagle Airedale r178cm nebo Cessna Aerobat 150 r168cm.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jsem koupil filie na potah teď už jen vymyslet uspořádání a jejich barevný tvar
- REX
- Mazák
Tak to přeju dobrý nápady a šťastnou volbuhashpi píše:Konečně jsem koupil filie na potah teď už jen vymyslet uspořádání a jejich barevný tvar
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Trup bude nejspíš převládat bílá + nějaké pruhy.
Křídlo z vrchu i ze spodu od náběžky skoro k nosníku a konce křídel taky bílá. Modrá z vrchu pak bude pokračovat až k odtokovce a ze spodní strany to samé zase červená.
Výškovka asi podobně nebo pak uvidím jak to bude vypadat
Akorát jsem folií ještě nepotahoval více navazujícími barvami, ale asi byse mělo začít od odtokovky jako když se kryje střecha po proudu ne?
Křídlo z vrchu i ze spodu od náběžky skoro k nosníku a konce křídel taky bílá. Modrá z vrchu pak bude pokračovat až k odtokovce a ze spodní strany to samé zase červená.
Výškovka asi podobně nebo pak uvidím jak to bude vypadat
Akorát jsem folií ještě nepotahoval více navazujícími barvami, ale asi byse mělo začít od odtokovky jako když se kryje střecha po proudu ne?
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem začal s potahováním. Ale když jsem nastříhal bílou folii, zjistil jsem že je místo nažehlovací, samolepící, tedy Orastick Na reklamaci už mi to neveme, když je nastříhaná Každopádně mu o ní pak řeknu až tam půjdu. Chtěl bych se vás ale zeptat, zda máte s touhle folii zkušenosti a můžu ji použít na potah ? (Levé křídlo jsem už potáhnul a pravé asi taky potáhnu) Ale co trup? Odolá orastick palivu, nedostane se pod folii? Měl jsem větší nákup tak jsem si toho vůbec nevšiml, jinak červená a modrá je normál Oracover.