Povedené počasí

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
hashpi
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: Povedené počasí

Příspěvek od hashpi »

Dnes je po 14 dnech konečně krásně, tak nabít baterky a po práci lítat ;)

tomáš-lično
Plodný uživatel

Příspěvek od tomáš-lično »

Tak,tak.. už jsem byl ráno :D
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

...už ráno v 7 jsem si všiml že je vzduch takový příjemnější a teplota taky na tohle období příjemná!!!!
Sice tady začlo trochu foukat, ale nic dramatickýho. Na odpoledne mám už ale zase bohužel vystaráno, po práci s klukem k zápisu, doma zatopit a ještě asi bába vymyslí do Náchoda pro fotky a nějaké další nezbytnosti (ženatí znají :evil: )
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

hashpi
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hashpi »

Nerozbil jsem tooooo :lol: Po 10 letech jsem byl lítat a vyzkoušet nový motor. Kloučkovi se to líbilo, ale já se klepal jako ratlík :lol: Po opravě trochu víc vzrostla hmotnost a s pylonem to bylo 900 g :lol: Takže to lítalo na začátek až moc rychle a já měl co dělat :lol: Ale motor to zládal docela dobře.Pokud bude zítra hezky tak půjdu zase :mrgreen:

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

hashpi píše:Nerozbil jsem tooooo :lol: Po 10 letech jsem byl lítat a vyzkoušet nový motor. Kloučkovi se to líbilo, ale já se klepal jako ratlík :lol: Po opravě trochu víc vzrostla hmotnost a s pylonem to bylo 900 g :lol: Takže to lítalo na začátek až moc rychle a já měl co dělat :lol: Ale motor to zládal docela dobře.Pokud bude zítra hezky tak půjdu zase :mrgreen:
Gratuluji k úspěšnému návratu k parádnímu koníčku, po těch letech ;)
Mým dětem se to taky líbí, ale jen když lítám u baráku, toho staršího už skoro obtěžuje jít někam na louku!

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Sakra to je únor, na příští sobotu hlásí 12 stupňů!!!
A tuhle sobotu jsem provětral skůtra, moc nechybělo k 20ti km a vůbec na tom nebyla zima! (nemám žádnou socku, 250ccm, takže rozhodně brzda provozu nejsem :lol: ) Potřeboval jsem něco málo zařídit a auto zase měla drahá polovička....

frantaletec
Plodný uživatel

Příspěvek od frantaletec »

REX píše:Sakra to je únor, na příští sobotu hlásí 12 stupňů!!!
A tuhle sobotu jsem provětral skůtra, moc nechybělo k 20ti km a vůbec na tom nebyla zima! (nemám žádnou socku, 250ccm, takže rozhodně brzda provozu nejsem :lol: ) Potřeboval jsem něco málo zařídit a auto zase měla drahá polovička....
Taky mám radost,že to počasí je už skoro jarní.Koupil jsem si elektrický kolo,tak se těším až ho zajedu.Zatím mám najeto asi 3.km.Čekám na pohodový počasí.Taky se samozřejmně těším až začnu lítat.Sice jsem byl jednou už v prosinci,ale já jsem takovej typ,že chodím lítat,jen když je ideání počasí. ;)

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Taky chodím rád lítat a jezdit na kole, na skůtru když je ideální počasí, ale kolikrát zase při tom ideálním počasí není zrovna čas, tak jsem rád, že můžu když to jen trochu jde.
Jednou, minulou zimu jsem byl na zasněžené louce se samokřídlem za silného větru. Na jednom konci já s RC modelem a na druhém kluci na lyžých a nechaly se tahat ve větru na padácích :twisted:
A jak jsem byl rád že jsem do toho šel!

hashpi
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hashpi »

Výtahl jsem rodinku a byl jsem zase lítat s házedlem prckem. Dnes už to bylo o dost lepší na druhý let :lol: odpoledne půjdu možná ještě jednou, až se nabijí baterky :D a synátor se vzbudí.

tomáš-lično
Plodný uživatel

Příspěvek od tomáš-lično »

Tak dnes je parádní počasí! :) dravci už krouží v prvních jarních stoupáčcích :) celý týden má být hezky :)
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“