Ahoj.Objednal jsem si tuto minutku pro přilepení na vysílač.Má to slušný rozměry celkový i číslic.Takže na to dobře uvidím.Cekám,až to naskladní.
http://www.muj-salter.cz/salter-domacno ... inutka-397
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
stopky na vysílač
-
- Plodný uživatel
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: stopky na vysílač
v nejakym casopise (tusim RC revue) kdysi vysel clanek na upravu podobny minutky. na spodni stranu dal gumicku a mel to na ruce jako hodinky. tohle ale vidim jako lepsi reseni. jak to tam budes lepit? vypada to ze baterky se budou menit zadem.
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20
-
- Plodný uživatel
No,je tam jedna knoflíková baterie.Přilepil jsem to na vysílač oboustranou lepící páskou.Je to docela celkově velký,ale vešlo se to tam.Docela se mi výsledek líbí,bohužel neumím dát zmenšené foto,pouze na email,kde to nevyžaduje to zmenšení.Když tak pošli adresu a já pošlu obrázek,Franta.
Jo už jsem tu adresu našel,takže ti to foto pošlu.
Jo už jsem tu adresu našel,takže ti to foto pošlu.
Naposledy upravil(a) frantaletec dne 21 úno 2013 17:58, celkem upraveno 1 x.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Pošli to mě, já ti to sem hodím, ať to ostatní taky vidí.frantaletec píše:No,je tam jedna knoflíková baterie.Přilepil jsem to na vysílač oboustranou lepící páskou.Je to docela celkově velký,ale vešlo se to tam.Docela se mi výsledek líbí,bohužel neumím dát zmenšené foto,pouze na email,kde to nevyžaduje to zmenšení.Když tak pošli adresu a já pošlu obrázek,Franta.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Plodný uživatel
Jo,zkusím to.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Taky tady foto od Franty.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.